Kulcsszó keresés /


Vásárlás az interneten: pro és kontra

  • 2015. november 06.

November 6-a az internetes vásárlás világnapja, ilyenkor számos webáruház kínál akciókat, kedvezményeket. De vajon megéri ezeket elfogadni, és a végén többet költeni a virtuális térben, mint azt eredetileg elterveztük?

olvass tovább

Így vásárolj fürdőruhát!

  • 2015. július 12.

Nem könnyű feladat megtalálnunk a tökéletes fürdőruhát, amelyben az előnyeinkre helyezzük a hangsúlyt, ahelyett, hogy a hibáinkat emelnénk ki… Nem csoda, hogy sokunk éveken át keresi azt a darabot, amelyben büszkén vonulhat végig a parton. Tény, hogy az online vásárlás az egyik legkényelmesebb megoldás, ám ez sok hibát vonhat maga után. Jöjjön hát néhány pont, amelyeket ha figyelembe veszel, hamarabb rátalálhatsz a neked való fürdőszettre.

olvass tovább

A babaláb jellemzői - cipővásárlás

  • 2015. július 09.

A cipővásárlás sok nő egyik kedvenc tevékenysége. Eljön az idő, amikor viszont a babának kell megvenni az első kiscipőjét. Ez már nem olyan könnyű feladat, sok kérdés felmerül bennünk. Mikor vegyem meg az elsőt? Milyen típusút vegyek? Mekkora a megfelelő méret? Elég a szandál, vagy kell-e zárt cipő is? A testvér cipője megvan, az nem lesz jó a picinek?

olvass tovább

Mióta te tartasz…

  • 2015. május 22.

Valahogy túl sok volt a smink. Túl magas volt a cipő sarka, és túlságosan erős volt az a parfüm. Az a nap a túlzások napja volt, az évszakhoz képest túl hideg volt és a taxi túl későn érkezett. Mindig ez történik, amikor valaki ismeretlenül, először hajt be oda, már az összes felmenőjét elátkozták annak, aki az utca végéről kezdte a számozást. A hátsó ülésre ült, bezárult arccal és gyanakvó szívvel, nem tudta, mit hoz idén a karácsony. A sofőr a reptérre menet beszélgetni próbált, könnyed témákról, mint például ajándékvásárlás és az ünnepi menü, de hamar békén hagyta, hiszen utasa csupán tőmondatokban válaszolt. Inkább letekerte kissé az ablakot, és a nőt most nem zavarta az arcába tóduló jeges huzat, legalább elnyomta az intenzív, már fojtó parfümillatot. A terminál előtt azonban felülkerekedett jólneveltsége, mégis boldog ünnepet kívánt neki.

olvass tovább

Olcsón és egészségesen

  • 2015. április 23.

Bár az egészséges életmód alapja a rendszeres mozgás, a helyes táplálkozásról sem szabad megfeledkezni! Ez azonban gyakran költségesnek tűnhet, ugyanis a bioélelmiszerek, a cukormentes változatok általában drágábbak, mint hizlaló társaik. Szerencsére létezik néhány trükk, amivel a pénztárcánk vastag, mi pedig vékonyak lehetünk!

olvass tovább

20 tény a kollagénről

  • 2015. március 21.

Mindent elkövetünk fiatalságunk megőrzéséért, a táplálkozástól kezdve a legígéretesebb kencék megvásárlásáig, azonban sokan nem tudják, hogy a leghatásosabb fegyver a ráncok és fáradt test ellen a kollagén. Éppen ezért szedtünk most össze nektek húsz fontos tudnivalót szervezetünk legfontosabb összetevőjéről.

olvass tovább

TOMS gyerekcipő kollekció

  • 2015. március 09.

2006-ban az amerikai világutazó, Blake Mycoskie gyerekekkel barátkozott egy argentínai faluban, amikor azzal a problémával szembesült, hogy a gyerekeknek nincsenek cipőik, melyek megvédhetnék a lábaikat. Szívén viselte a gyerekek sorsát, így megalapította a TOMS vállalatot, ami a One for One eszme alapján, minden egyes cipő vásárlásakor egy pár új cipővel támogatja a rászoruló gyereket. A TOMS 2015 tavaszi gyerek kollekciója idán először kapható Magyarországon! Hamarosan az üzletekben!

olvass tovább

Mit kap karácsonyra a legjobb férj a világon?

  • 2014. december 17.

Ha túl sokat törtük már eddig a fejünket és nem jut eszünkbe semmi kézzel fogható ötlet így karácsony előtt egy héttel, akkor ideje megfogadni néhány tanácsot. Nyúljunk vissza a klasszikus értékekhez és legyünk egy kicsit régimódiak.

olvass tovább