Kulcsszó keresés /


Budapest

  • 2018. április 16.

Azt mondják, hogy hét évente testünk minden sejtje kicserélődik. Nem tudom, min múlhat ez, de hét év után tényleg sok kapcsolat kerül válsághelyzetbe. Hét évig voltam veled, laktam nálad. Jó lesz most nekünk ez a válás, ez a szünet, ez a távolság.

olvass tovább

Vágyaink hátterében

  • 2018. január 06.

„Hiszem, hogy létezik szerelem első érintésre.” - Jelent meg a mondat egy farmermárka óriásplakátján a 2000-es évek elején, és a szlogenben több igazság rejlik, mint azt gondolnánk. Vonzalom, vágyak, mindent elsöprő szenvedélyek. Ágyban töltött hétköznapok, pajzán SMS-ek, erotika fűtötte éjszakák, aztán az önelvesztés, könnyáztatta kispárnák, elviselhetetlen kínok. Mi a közös bennük, ha a tárgyuk változhat?

olvass tovább

Top10: a legjobb kosztümös filmek téli hétvégékre

Az egyre inkább tomboló hideg miatt teljesen érthető, ha sokszor szeretnénk inkább otthon maradni, mintsem kimozdulni a hűvös, csapadékos utcákra. Ilyenkor jó ötlet lehet bekucorodni a fotelbe egy meleg pléd alá, és kiválasztani egy filmet, ami a lelkünket is felmelegíti. Van valami romantikus, megfoghatatlan bája minden kosztümös filmnek, hiszen mind olyan letűnt korokat mutatnak be, melyekben mai fejjel biztosan nem élnénk, mégis kissé érthetetlen vágyakozással ábrándozunk róluk. Ezek közül a filmek közül következik az a tíz, amit én a legjobbnak tartok, és bátran ajánlom mindenkinek lusta hétvégékre.

olvass tovább

Top15: stílusosan kifinomult manikűr ötletek szilveszterre

  • 2017. december 27.

Az év utolsó éjszakája mindig különleges, hiszen az új reményekkel, vágyakkal és célokkal teli új évbe léphetünk át a szeretteink társaságában. Ha már tudjátok, hogy hol töltitek ezt az emlékezetes éjszakát, kiválasztottad az outfited és már azt is tudod, hogy milyen lesz a sminked, akkor nincs más dolgod, mint a tökéletes manikűrt is elkészíttetni, ehhez hoztunk most ötleteket!

olvass tovább

Ha megtalálod, akit igazán szeretsz

Minden egyes nap próbáljuk meggyőzni magunkat arról, hogy az, ahogyan élünk talán elég is lehet nekünk. Közben valahol félúton a szívünk és az eszünk között, vágyakozva tekintünk az igazi érzés felé, ami ott dobog bennünk most is, minduntalan.

olvass tovább

Az el sem kezdődött kapcsolatok

Üres reggeleken, megrémítő a magány. Kávét kortyolva az ember megijed attól, hogy mégis mi vár rá. Túl néhány hosszú kapcsolaton, és megannyi kalandon, vágyakozunk valami olyan után, ami mellett megállapodhatunk.

olvass tovább

Mi fontos az életben?

Saját fogalmaim szerint nem vagyok mohó. Tartom magam mindenáron az általam meghatározott határokhoz, vagy ahogy én hívom őket az univerzális törvényekhez, s egyensúlyra törekszem.

olvass tovább

Mikor végre jön valaki, elfelejted mit akarsz!

Értetlenkedve állok a párkapcsolati problémák előtt. Hiába az élettapasztalat, a sok olvasás, kutatás a témában, nehezen látszik valódi megoldás arra a sok kérdésre, amely a témában felmerül. A vége mindig az, hogy megállapítom magamban: mivel buddhista vagyok, jobb ha szembenézek az élet nagy igazságával, hogy minden elmúlik, a rossz kapcsolat is, a jó is, a problémák is, ahogy mi magunk is. Persze vannak barátaim, szintén a kérdés nagy kutatói, akik szerint nem kell rögtön ennyire messzire menni a témában! Igenis létezik megoldás a felmerülő nehézségekre, csak figyelni kell!

olvass tovább

Hajnali gondolatok

Máshogy ér a reggel. Lassan nyitom szemem, lelkemen a nyugalom érzete pihen. Nem szorít a mellkasom már, nem fojtogatja hirtelen feltörő hiány. Csak a csend dobolását hallgatom fülemben. Régen ismerősnek hitt érzések kavarognak fejemben, míg alvó arcodat figyelem.

olvass tovább