Kulcsszó keresés /


Ha karcsúbb is, de lesz Titanic filmfesztivál

  • 2011. március 31.

Az állami támogatások elmaradása miatt a tervezetthez képest két nappal rövidebb lesz, de megrendezik a 18. Titanic Nemzetközi Filmfesztivált április 8. és 16. között Budapesten. A hatodik éve versenyfesztiválként működő Titanicot komoly anyagi nehézségek elé állította az, hogy idén sem a Fővárosi Önkormányzat, sem a Nemzeti Erőforrás Minisztérium nem támogatja "sem erkölcsileg, sem anyagilag", a korábbi években jelentős támogatást biztosító Magyar Mozgókép Közalapítvány forrásait pedig zárolták.

olvass tovább

Hungarian Fashion Contest

  • 2010. október 21.

A Hungarian Fashion Contest verseny 4 kategóriában hirdet versenyt fiatal tehetségek számára: smink, műköröm-körömdíszítés, ruhatervező és divatrajz kategóriában. A verseny célja a magyar divatvilág felpezsdítése, egy példátlan és rendhagyó verseny megteremtése, és persze a kreativitás támogatása.

olvass tovább

FIPRESCI-díjat nyert Kocsis Ágnes

  • 2010. május 23.

Kocsis Ágnes Pál Adrienn című, a Magyar Mozgókép Közalapítvány támogatásával, magyar-holland-osztrák-francia koprodukcióban készült második játékfilmje már a múlt hétvégén nagy sikerrel mutatkozott be a 63. Cannes-i Filmfesztiválon.

olvass tovább