Kulcsszó keresés /


Napi Üzenet - 2014. május 31.

  • 2014. május 31.

A mai napon fedezd fel a varázslatot önmagadban. Ma az otthon alakítás, átszervezésé a főszerep. Napi megerősítés: mindig újabb és újabb képességeket fedezek fel magamban.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. május 29.

  • 2014. május 29.

A mai napon figyeld az utadat és ne térj le róla senki kedvéért. Ma közösség, ismeretszervezés, mozi, jó beszélgetések napja van. Napi megerősítés: Az életem egy pompás játék és én imádok játszani.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. május 5.

  • 2014. május 05.

A mai nap remek időpont új vállalkozásokat keresni. Ma az átszervezések, újítások napja van, amik előre visznek. Napi megerősítés: ma elkezdem megélni életem új szakaszát, és tudom hogy minden jól alakul.

olvass tovább

Az alternatív oktatás szerepe

  • 2014. február 13.

A hétvégén indult a Veszprémi Waldorf Egyesület szervezésében egy nagyon jó programsorozat, a "Fenntartható élet (egyén-közösség-környezet)". Az első előadást Dr.Vekerdy Tamás gyermekpszichológus tartotta az Alternatív oktatás szerepe a jövő alakításában címmel. Petrával volt szerencsénk részt venni ezen a remek előadáson, ahol nemcsak nagyon jó dolgokat hallottunk, de mint kisgyerekes anyuka, lassan nálunk is aktuális lesz ez a kérdés, hogy milyen irányba tovább, ha óvódás korba kerül a gyermek.

olvass tovább

Napi Üzenet - december 23.

  • 2013. december 23.

A mai napon nagyszerű dolog elindulni, azonnal fogalmazd meg mire vágysz. Ma végezz spirituális gyakorlatokat, ünnepi szervezést. Napi megerősítés: kitűzöm a célt, tudom, hogy megkapom, élvezem a várakozást és minden pillanatot.

olvass tovább

A tájékozottság segíti a gyógyulást

  • 2013. november 17.

Ingyenes rendezvénysorozat indul országosan a cukorbetegség egyik legsúlyosabb szövődménye, a fekélybetegség okozta egészségügyi problémák megelőzésére valamint a helyes, hatékony és mielőbbi sebkezelés előmozdítására, az egészséges lábakért- a MACOSZ és Harmónia Gyógyászati Centrum szervezésében.

olvass tovább

Végre egy ingyenes nyári fesztivál!

  • 2013. július 10.

A Monoprojekt szervezésében megvalósuló és a félsziget több helyszínén is zajló ARTplacc egyik különleges tulajdonsága, hogy észrevétlenül sétálhatnak bele a látogatók a kortárs kultúrába.

olvass tovább

A MET gála színe-java

  • 2013. május 08.

Hétfő éjjel megrendezésre került az idei MET Gála, amely a Metropolitan Múzeum Divatintézete és a Vogue magazin közös szervezésében az év egyik legrangosabb divateseményének számít. A rendezvény jelszava 'Punk: káoszból a divatba' volt. Lássuk kinek sikerült és kinek nem a vörös szőnyeges belépő.

olvass tovább