Kulcsszó keresés /


Szülés Fotózás - Már itthon is hódít

  • 2013. október 23.

Sokak által megosztott téma következik. Amerikában már régóta elterjedt ennek az érzelmi világnak a kifejezése. Lassacskán itthon is egyre többen kérik/vállalnak szülés alatti fotósorozatokat. Nem, itt nem holmi divatirányzatról és hencegésről van szó, hanem ennél sokkal de sokkal többről. Két ember képeken megörökített érzelmeiről, melyben megtalálunk fájdalmat, izgalmat, összetartozást, kétséget, koncentrációt, bizalmat, örömöt, intimitást, megkönnyebbülést. Egyszóval mindent, amit egy profi fotózás alatt akarva sem tudnánk vászonra hívni.

olvass tovább

A Vogue-os anyukák

  • 2013. augusztus 02.

Anya, csak egy van! Reméljük a híres celebrity-k is így gondolják és szakítanak elég energiát gyermekükre, hiszen röpül az idő és észre sem veszik, hogy már fel is nőttek dédelgetett kicsinyeik! Kedvenc színésznőink, énekesnőink, modelljeink vagy rock sztárunk életében is eljön a pillanat, amikor családot alapítanak, ám nem minden híresség teregeti ki a mindennapjait az újságok címlapjára. A VOGUE magazin előszeretettel készít olyan fotósorozatokat, amelyekben egy picit másképp láthatjuk az áhítatott példaképünket, méghozzá anyaszerepben.

olvass tovább

Sorozatban I.: Humor a szürke napokra

  • 2012. január 28.

Ez a tél, már nem „az” a tél. Esély nincs rá, hogy jól bebugyolálva elinduljak sétálni a ropogós hóban, vagy szánkózni a Normafára, esetleg belföldre síelni. Hó egy szál se, helyette szürkeség, kedvtelen, borongós idő, ami vagy azonnali, vagy késleltetett becsavarodáshoz vezethet. Nincs mit tenni, maradnak a filmek, vagy a sorozatok.

olvass tovább

Gazdagréttől a Southfork Ranchig

  • 2012. január 24.

Dallas, Szomszédok, Klinikák szinte nincs olyan ember, akiknek ez ne jelentene semmit. Ezek voltak a SOROZATOK csupa nagybetűvel, a szereplők pedig beköltöztek otthonainkba, és velünk együtt öregedtek napról-napra. Nosztalgiázzunk kicsit!

olvass tovább

Parti szépség

  • 2011. június 09.

Nyári fotósorozatokból sosem elég, a bronzos szépség dicséretét úgy látszik idén sem lehet eleget zengeni.

olvass tovább

A Mazdánál valakinek elgurult a gyógyszer...

  • 2008. január 11.

A Batmobilt és Kitt-et összegyúrták, adtak neki némi Star Warsos külsőt, azt hadd guruljon. Most valakinek, vagy nem volt gyerekszobája, vagy túl sokat nézett sorozatokat. Viszont nekünk tetszik. Íme a tökéletesen funkció nélküli Velorex utánzat. Persze, nem is emiatt csodáljuk.

olvass tovább