Kulcsszó keresés /


Sorozatkarakterek, akikért a képernyőn rajongunk, a való életben viszont őrületbe kergetnének minket

Valószínűleg mindenki meg tud nevezni legalább két-három - esetleg egy tucat- sorozatot, aminek minden héten tűkön ülve várja az új részeit, vagy amelyek miatt képes volt könnycseppeket hullajtani az utolsó epizódot követően. Ezeknek a varázsát legtöbb esetben az izgalmas cselekményen kívül kedvenc karaktereink adják, akik bőven el vannak látva szélsőséges személyiségjegyekkel.

olvass tovább

Tavaszi programajánló

Hamarosan elérkezik az igazi nyári idő, koncert sorozatok, fesztiválok és kültéri programok ideje. Szinte mindannyian vágyunk a kinti, emberektől hemzsegő helyszínekre, amiből szerencsére egyre szélesebb skálán tudunk majd válogatni. Összegyűjtöttünk pár igazán hangulatos programot, amit neked is be kell írnod a naptáradba!

olvass tovább

Sorozatok az új évre

Én sem hiszek az újévi fogadalmakban, de ha te lennék, minden kételyem és hitetlenségem ellenére is megfogadnám (és persze be is tartanám), hogy amint tehetem, egy hatalmas tál popcornnal ölemben bámulnám végig az összes évadát az alább említett sorozatoknak. Figyelem, egy elfogult néző sorozatajánlója következik.

olvass tovább

Heti üzenet - Legyél ízig-vérig nő!

Az ősz sok szempontból a változás időszaka, így mi is gondoltunk egy nagyot a szerkesztőségben, és úgy döntöttünk, számos újdonsággal lepünk meg Téged! Izgalmas új sorozatokkal és rovatokkal készülünk, például a hétfői szerkesztői levéllel, mely egyben útmutatás, inspiráció és motiváció, ami minden egyes utálatos hétfőt igyekszik inkább egy új lehetőségekkel teli hét első, izgalmas napjává tenni.

olvass tovább

9 emlékezetes félmeztelen címlap

  • 2015. szeptember 19.

Az új kollekciók, divathetek és díjátadók előtt még szusszanunk egyet, és a vörös szőnyeg helyett magazin címlapokat veszünk számba. Nem értékelünk, adunk tanácsokat vagy háborodunk fel, inkább megmutatjuk Nektek az elmúlt 20 év legemlékezetesebb félmeztelen magazin borítóit. Címlapok és híres fotósorozatok, amikre érdemes néhány perc figyelmet szentelni.

olvass tovább

A sorozatok védelmében

  • 2013. november 23.

Divat szidni a sorozatokat. Én mégsem teszem ezt, sőt. A sorozatok szerintem afféle pihentető kis szigetek lehetnek a hétköznapok tengerárjában. Ugyanakkor egyáltalán nem kötelező elbutulni vagy függőségbe kerülni tőlük. A jó sorozatok szórakoztatnak – és ugyan mi baj van a szórakozással? Semmi. Attól, hogy végignézzük Doktor House kalandos orvoskodását, még nem lesz belőlünk zombi.

olvass tovább

Szülés Fotózás - Már itthon is hódít

  • 2013. október 23.

Sokak által megosztott téma következik. Amerikában már régóta elterjedt ennek az érzelmi világnak a kifejezése. Lassacskán itthon is egyre többen kérik/vállalnak szülés alatti fotósorozatokat. Nem, itt nem holmi divatirányzatról és hencegésről van szó, hanem ennél sokkal de sokkal többről. Két ember képeken megörökített érzelmeiről, melyben megtalálunk fájdalmat, izgalmat, összetartozást, kétséget, koncentrációt, bizalmat, örömöt, intimitást, megkönnyebbülést. Egyszóval mindent, amit egy profi fotózás alatt akarva sem tudnánk vászonra hívni.

olvass tovább

A Vogue-os anyukák

  • 2013. augusztus 02.

Anya, csak egy van! Reméljük a híres celebrity-k is így gondolják és szakítanak elég energiát gyermekükre, hiszen röpül az idő és észre sem veszik, hogy már fel is nőttek dédelgetett kicsinyeik! Kedvenc színésznőink, énekesnőink, modelljeink vagy rock sztárunk életében is eljön a pillanat, amikor családot alapítanak, ám nem minden híresség teregeti ki a mindennapjait az újságok címlapjára. A VOGUE magazin előszeretettel készít olyan fotósorozatokat, amelyekben egy picit másképp láthatjuk az áhítatott példaképünket, méghozzá anyaszerepben.

olvass tovább