Kulcsszó keresés /


Menő a lenőtt haj

  • 2012. március 17.

A festett haj legnagyobb hátránya, hogy - ha az eredeti hajszíntől merőben eltérő árnyalatot választasz - bizony havonta újra kell festetni a tövét. De nem 2012-ben! Már az elmúlt években is fel-feltűnt a lenőtt haj divatja, de úgy tűnik, idén már tényleg szexi a sötét hajtő.

olvass tovább

Dívák kedvenc illatai és sminkszerei

  • 2012. március 07.

Minden nőnek megvan a kedvenc színésznője, énekesnője. Persze egy szőke kék szemű nő nehezen fog Rihannára hasonlítani, de tisztelgésképp nyugodt szívvel viselheti a barbadosi popkirálynő kedvenc parfümét.

olvass tovább

Grammy glamúr - Az 54. Grammy gála divatkörképe

  • 2012. február 13.

A soron következő 54. Grammy-díjátadó sok meglepetést tartogatott az izgatott zene és divatrajongóknak. Kék és rózsaszín hajak, visszafogott elegancia és giccs váltotta egymást a vörös szőnyegen. Adele pedig öt Grammy-díjjal zárta az estét.

olvass tovább

Még egy hét, s itt a Rihanna koncert!

  • 2011. december 01.

Hosszú várakozás után végre a magyar rajongók is élőben láthatják kedvencüket, az elmúlt évek egyik legnagyobb női sztárját Budapesten! Rihanna a világ egyik legizgalmasabb és legtehetségesebb előadója. Ezt élő koncertjeivel ugyanúgy bizonyítja, mint lemezeivel; a közönséget a Föld minden táján elbűvöli.Load elnevezésű új turnéja a leglátványosabb és legnagyobb színpadi show, amit valaha csinált. A a Budapest Sportaréna színpadán december 8-án lesz látható.

olvass tovább

Grammy: Ruhaparádé a vörös szőnyegen

  • 2011. február 14.

Az 53. Grammy díjátadó gála a zeneipar legjobbjai mellett a szebbnél szebb ruhakölteményeken legeltethettük a szemünket. Lemaradtál róla? Sebaj! Jöjjön egy kis összeállítás a legjobbakról, ki mit viselt a vörös szőnyegen.

olvass tovább

Rihanna kollekciója

  • 2008. május 23.

A neves énekesnő is tisztában van azzal, hogy a mai szórakoztatóiparban nem szabad egy lábon állni. Ilyenformán nem elég jól énekelni és  ügyesen táncolni, tervezni is kell. Hogy mit? Hát bugyit!

olvass tovább