Kulcsszó keresés /


A kék város

  • 2014. június 24.

Jártál már olyan helyen, ahol minden csupa kék volt? El tudsz képzelni egy ilyen varázsos mesevilágot? A kék a nyugalom színe. Most pedig elkalauzolunk Marokkóba, Chefchaouen városába.

olvass tovább

Vannak még a gonoszak is aztán

  • 2014. június 17.

Megint olyan állapotban voltam, amilyenben többé nem akartam lenni. Felmérgeltem magam egy bagatell ügy miatt, pedig tudom, hogy nagy szükség van most a nyugalomra, és hiába beszélt nekem Miklós, hogy rá se hederítsek az ostobákra, csak nem hagyott nyugodni a dolog.

olvass tovább

A szivarozás művészete

  • 2014. május 24.

A szivart és a szivarozást bemutató cikksorozatunk második része a szivarozás rituáléját járja körbe. A cigaretta aluljáróba, két BKV viszonylat közötti rohanásra, illetve a középiskolai fiúvécébe való. De a szivarhoz idő, nyugalom, és legfőképp stílus kell. Ez utóbbit tanulni nem, de csiszolni lehet.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. január 3.

  • 2014. január 03.

A mai napon kerüld a szükségtelen konfrontációkat és nyugodj meg. Ma engedd be a fényt az életedbe, menj közösségbe. Napi megerősítés: Gyengéden, határozottsággal, belső nyugalommal élem az életem.

olvass tovább

Napi Üzenet - november 29.

  • 2013. november 29.

A mai napon old meg a szerelmi gondjaidat, nézz szembe mit tehetsz érte. Ma mozdulj ki, menj szórakozni, színházba. Napi megerősítés: Minden kapcsolatom kiteljesedett, örömteli és harmonikus, mert bennem elfogadás és nyugalom van.

olvass tovább

Napi Üzenet - október 30.

  • 2013. október 30.

A mai napon figyelj arra, hogy ne ragadj bele semmilyen zűrzavarba, terjeszd ki a látószöged. Ma törődj az egészségeddel, válts életmódot, ha szükséges, tanulj valami újat. Napi megerősítés: nyugalomban vagyok, egészséges és vidám.

olvass tovább

Napi Üzenet - június 24.

  • 2013. június 24.

A mai napon fejezz be mindent, ami függőben van, elintézetlen, és amire szükséged van, megkapod. A mai nap a kötelezettségek lerendezéséről, a szabadságról,önálló döntések hozataláról szól. Napi megerősítés: Nyugalom van bennem, minden ügyem a számomra Legfőbb Jó szerint alakul.

olvass tovább

Izgalmas nyaralás a nyugalom völgyében

  • 2013. június 10.

A Mecsek egyik legszebb völgyében megbúvó Sikondán szokatlanul tiszta és ózondús a levegő, lágyan simogat a termálvíz és nincs tumultus. Még szúnyoggal is csak elvétve lehet találkozni. De ha ez túl nyugis lenne, akkor a Mecsextrém Parkban bármikor benevezhetsz egy dupla löket adrenalinfröccsre.

olvass tovább

Napi Üzenet - június 1.

  • 2013. június 01.

A mai napon kerülj minden szükségtelen nézeteltérést, védd magad, ne konfrontálódj. Ma végezz böjtöt, kúráld magad, fordulj befelé. Napi megerősítés: Nyugalomban vagyok, biztonságban, bármilyen zűrzavar vesz körül.

olvass tovább