Kulcsszó keresés /


Mini koszorúslányruhák és kisfiú öltönyök

  • 2014. július 06.

Ha nyár, akkor esküvő. Ilyenkor egymást érik a meghívók postaládánkban, mi pedig tanácstalanul álldogálunk az üzletekben, hogy mit vegyünk fel és mit adjunk gyerekeinkre az ünnepi alkalmakon. Úgy tartják, hogy a koszorúslányok nem lehetnek szebbek a menyasszonynál, ezért sokszor nem a legelőnyösebb ruhákat választják ki számukra. Mindenki látott már félresikerült ötleteket. Reméljük, hogy többen vannak a jóindulatú barátnők, akik nem szeretnék, ha kényelmetlenül feszengenénk a nagy eseményen. A kicsikre szerencsére ez egyáltalán nem igaz, mindannyian mosolyogva és meghatottan figyeljük az apró hercegnőket és hercegeket, ahogyan ruhakölteményeikben megszeppenten vonulnak végig a padsorok között. Körbenéztünk, hogy milyen a kínálat a hazai webáruházakban mini koszorúslány és gyűrűvivő kisfiú alkalmi ruhákból. Az eredményt képekben láthatjátok.

olvass tovább

Olivia Palermo esküvői tippjei

  • 2014. május 20.

Olivia Palermo a nagy napra készülve letér a kitaposott ösvényről: A brit Brides magazinban mesél a tökéletes menyasszonyi ruháról és az esküvőről alkotott elképzeléseiről.

olvass tovább

A legszebb esküvői ruhák 2014 őszére

  • 2013. november 19.

Külön divatheteket szánnak házasulandóknak az életünk legboldogabb napjára szakosodott iparág vezetői, ahol bemutatják az esküvői ruhatrendeket. Divatfüggő menyasszonyok mondjuk elenyésző számban veszik ezt igénybe, általában egyéniséghez és testalkathoz érdemes választani. Ez persze nem von le semmit a vizuális élményből.

olvass tovább

Esküvői készületek áldott állapotban

  • 2013. augusztus 15.

Aki gyermekét a szíve alatt hordozva készül a „NAGY” napra, halmozza az élet adta örömöket. Duplán szerencsés, és egyben hatalmas feladatra szánja el magát: királylányból hamarosan anyává válik. A kismamák belülről sugárzó szépsége és a csodálatos menyasszony látványa eggyé válik.

olvass tovább

I do

  • 2013. április 28.

Ízelítő a 2013-as menyasszonyi ruhadivatból. Lássuk, miben mondjuk ki a boldogító igent. Akarjuk? Akarjuk!

olvass tovább

Holló, halott menyasszony

  • 2013. március 04.

Ha láttatok már furcsa divatbemutatót, akkor Gareth Pugh kollekcióján egész biztos, hogy nem fogtok meglepődni. Bizarr, mégis valamilyen különös oknál fogva zseniális.

olvass tovább