Kulcsszó keresés /


Íme, ezek a Louis Vuitton őszi/téli cipői

  • 2011. augusztus 07.

A Louis Vuitton kollekciója tökéletes tükörképe az ideális nőnek: kifinomult, magabiztos, összetett és finom. A méltán kedvelt márka tervezői 2011-2012 telére összeállították a cipőszekrény nélkülözhetetlen darabjait.

olvass tovább

Louis Vuitton Practical Bag

  • 2011. augusztus 04.

A Louis Vuitton bejelentette a nyári kollekció részeként legújabb táskáját. A Louis Vuitton Practical Bag egy új, innovatív, ejtőernyő-nejlonból készült táska grafitszürke vagy kék Damier kocka mintával.

olvass tovább

Sztártervezők a divatvilágból

  • 2011. június 04.

Az avantgárd lázadóktól a klasszikus márkákig- most megismerheted a legnagyobb divatházak történetét, valamint az is, milyen trendek várhatóak az idei nyáron, és hogy az egyes sztárok melyik márka elkötelezett hívei.

olvass tovább

Louis Vuitton Mini Cooper

  • 2011. április 04.

A designer telefonok ideje lejárt, jönnek a designer autók! A Mini Cooper amúgy is a divatrajongók legkedveltebb járműve mostanában. Hát még ha Louis Vuittonosítják! Immár nem csak a táskádon, kiegészítőiden viselheted a luxusmárka logóit.

olvass tovább

Tervezői kódok

  • 2011. március 22.

Eredeti vagy csak nagyon jó utánzat? A válasz a részletekben rejlik. Öt kedvenc táska, amelyeket a leggyakrabban hamisítanak.

olvass tovább

AILLEURS - A Louis Vuitton kollekciója 2011 nyarára

  • 2011. március 04.

Ailleurs... Valahol máshol... A Louis Vuitton a nyár költői felidézését mutatja be -az évszakét, ami felszabadult, napsütéses, amikor ragyogó úti célokról és egzotikus érzésekről álmodozunk. És mindez magával ragad minket a tökéletes kiegészítők élénk színcsobbanásában.

olvass tovább

Louis Vuitton ékszerek 2011 tavasz/nyár

  • 2011. február 07.

A Louis Vuitton játékos, egyedülálló szellemiségét mutatta meg a 2011-es tavaszi/nyári Art Deco stílusú, a ’60-as évek színvilágát idéző divatékszer kollekciójával. A kollekció négy vonalból áll -Damier Perle, Eye Candy, Cosmopolitan és Cocktail Tropical-, melyek a trendformáló technikai innovációnak köszönhetően tökéletes kombinációi az anyagoknak (akrilberakású díszítések, látványos üvegelemek, Damier Perle gyöngyök), a színek és formák vidám és fantáziadús ötvözése.

olvass tovább

Louis Vuitton, megbabonázóan glamúros. 2011 tavasz/nyár.

  • 2011. február 02.

„A legelejéről kezdtük, ebben a szezonban minden a glamúrról szól, valami nagyon stílusosat, nagyon csillogót akartunk” -mondta a Louis Vuitton művészeti igazgatója, Marc Jacobs a folyamatról, mely a 2011-es tavaszi/nyári reklámkampány megszületéséhez vezetett, amelyet Steven Meisel fotózott. „Valami olyasmihez érkeztünk, mint az Eiffel-torony óránként felvillanó világítása – valami mesterséges, ami annyira elképesztő, glamúros, és gyönyörű, hogy teljesen megbabonáz.”

olvass tovább