Kulcsszó keresés /


A botránynak is két oldala van

  • 2015. november 06.

Az internetet felrobbantotta a hír, miszerint Essena ONeill, a 19 éves Instagramsztár lerántotta a leplet a közösségi média valótlanságáról. Letörölte magát a közösségi portálokról, mindössze néhány képet hagyott fent Instagramján, amik alatt őszintén leírta a képkészítés folyamatát és végcélját, illetve egy házi videóban elmondta, milyen a közösségi média sztárjának lenni és óva intette a fiatalokat, hogy bármit is elhiggyenek abból, amit ott látnak.

olvass tovább

Az igazság egy Instagramsztár kirakatélete mögött

  • 2015. november 05.

A 19 éves Essena O’Neillt több, mint 570 ezren követték Instagramon, 250 ezren Tumblr-en, 250 ezren iratkoztak fel Youtube csatornájára és átlagosan 60 ezren nézték meg képeit Snapchaten. Közösségi médiasztár volt. Látszólag azt az életet élte, amit az új generáció minden tagja akar.

olvass tovább

Újabb 5 idegesítő ember Facebookról

  • 2015. október 13.

A korábbi, Az 5 legidegesítőbb ember Facebookon című cikk népszerűségén felbuzdulva nagyon sok javaslatot kaptam annak kapcsán, kiknek lenne még helyük a listán. Ezért most újabb 5 idegesítő Facebook szereplőt szeretnék bemutatni.

olvass tovább

Ha az exnek új nője lesz...

  • 2015. május 18.

Amikor szakítok valakivel - vagy valaki szakít velem, de az előbbi valahogy sokkal jobban hangzik - tehát, amikor szakítok valakivel, képzeletben elrepítem egy nem létező, lakatlan szigetre, ahol kedvére élvezheti a kristálytiszta tengert, szürcsölgethet kókuszlevet, és élheti felhőtlen, cölibátus életét a messzeségben. Ez egy jól kialakított, bevált módszer, nem gondolok arra, hogy mit csinál az illető, vagy, hogy épp kivel csinálja azt, így szépen lassan elhalványul a maradék érzelem is. Néha viszont az én lakatlan szigetem lakói tutajt építenek és visszamenekülnek a valóságba a közösségi média hullámain, azaz ellepik az idővonalamat a volt párom és új, szuper szerelme megörökített szuper pillanatai. Akkor már én akarok elmenekülni arra a bizonyos lakatlan szigetre.

olvass tovább

Lincshangulat a közösségi oldalakon

  • 2013. szeptember 13.

Kitört a parasztlázadás az egyik közösségi oldalon – olvasom a hírt jelen újságban. A lázadók azért zúgolódnak, mert imádott regényük megfilmesítéséhez nem imádott színészeiket választották főszereplőknek az alkotók. Nem Magyarországról van szó, nem is a Facebookról, hanem külföldről és a Twitterről, a regény pedig A szürke ötven árnyalata. De most eltekintenék a részletektől, és csak a jelenségről szólnék.

olvass tovább

Új közösségi médiás díj a VIVA Comet-en

  • 2013. június 11.

Ki a legkedveltebb magyar előadó? Június 13-án régi ismerősként feszül egymásnak Fluor és SP, a Düki - Young G különpárbaj végére pedig végre pont kerülhet. Vagy Majka nagyszájúsága lesz a döntő tényező? A mindenki mindenki ellen folytatott küzdelemben igazi parázs csaták vannak a láthatáron!

olvass tovább

Overshare, avagy a kevesebb néha több!

  • 2013. február 13.

Közeledik a Valentin nap, így újra aktuális a kérdés, mennyire éljünk a "virtuális térben", mennyire és főleg hogyan osszuk meg magunkat, vágyainkat, szerelmünket, kapcsolatunkat a közösségi médiában.

olvass tovább