Manikűr tippek: elegáns színek a közeledő őszre

Hamarosan beköszönt az ősz, így kénytelenek leszünk átrendezni a gardróbunkat, elővenni a kabátokat, és kicsit más színekhez nyúlni, mint eddig. Ez teljes mértékben így van a körömlakkok terén is, hiszen az őszi hangulathoz valahogy nem illenek a kanári sárga színek. Éppen ezért összegyűjtöttük, hogy milyen színű körömlakkokat érdemes viselni idén ősszel!

olvass tovább

Top10: egyszerű, de nagyszerű manikűr ötletek

Mind tudjuk, hogy a kevesebb néha több, és most ennek szellemében gyűjtöttünk össze csodás manikűr ötleteket. Tökéletes választás lehet bármelyik, ha esetleg esküvőre, vagy valamilyen hivatalos eseményre készülünk, vagy ha ragaszkodunk egy színhez, de mégis szeretnénk feldobni egy kicsit.

olvass tovább

Top10: csodás márványos manikűr

Elegáns és különleges, mégsem hivalkodó, hanem kifejezetten visszafogott és kifinomult... mindez jellemző a márványos manikűrre, amivel egy pillanat alatt egyedivé és elragadóvá tehetjük a megjelenésünket. A mi kedvencünk a púder színnel és a csillogó ezüsttel kombinált változat, de bármelyiket elfogadnánk!

olvass tovább

Top10: kedvenc manikűr ötleteink, melyekkel az őszre hangolódhatsz

Kénytelenek vagyunk szembenézni a ténnyel, hogy vészesen közeledik az ősz, ezért most olyan manikűr ötleteket gyűjtöttünk össze, amelyekkel már az új évszakra hangolódhatunk. Szó sincs arról hogy búcsút kellene mondani a színeknek és mintáknak, mindössze egy kicsit inkább a természetközeli, kifinomult színek felé fordulunk a feltűnőbb árnyalatoktól.

olvass tovább

Néhány trükk, amivel csökkentheted a stresszt

  • 2018. augusztus 11.

Egyik találkozóról rohansz a másikra, és szerinted sem túl vonzó látvány a tikkelő szem, lerágott köröm kombináció? Akkor itt az ideje, hogy hátralépj egy kicsit és lazíts. Még ha a szoros időbeosztásod nem is nagyon engedi.

olvass tovább

Top10: gyönyörű manikűr ötletek esküvőkre

Akár a nagy napra készülsz, akár csak vendég leszel a barátaid vagy családtagjaid legboldogabb napján, mindenképpen érdemes minden apró részletre odafigyelni. Éppen ezért a manikűrünkre is érdemes nagy figyelmet fordítani, amely esetében mi a letisztult, elegáns színekre és mintákra szavazunk. Mutatjuk a kedvenceinket!

olvass tovább

Top10: neon manikűr

Nyáron, különösen a fesztiválszezonban kicsit merészebbre vehetjük a figurát, így ilyenkor nem nyúlhatunk mellé egy-egy feltűnőbb összeállítással, vagy éppen manikűrrel. Most neon színben pompázó manikűr ötleteket gyűjtöttünk össze, amelyek biztosan fel fogják dobni a megjelenésed nyáron!

olvass tovább