Kulcsszó keresés /


Idézetek Samatha Jones-tól

  • 2017. szeptember 18.

Nem tudom, ki hogy van vele, de én személy szerint a Szex és New York sorozatból, ezt a nőt kedveltem a legjobban, bár sok negatív kritikát kapott, mind a sorozatban, mind a szerepe kapcsán. Szerintem mégis messze ő volt a legegyenesebb, legvagányabb és leghumorosabb karakter. Nézzünk tőle néhány aranyköpést.

olvass tovább

Top 5: Melissa Mccarty legjobb filmjei

  • 2017. augusztus 26.

Melissa McCarthy üde színfoltja a hollywoodi filmiparnak. Ezt mi sem bizonyítja jobban annál, mint, hogy évek óta ő hozza a vígjátékok leghumorosabb női karaktereit, amellett, hogy a való életben is jókedvéről, szellemességéről, magabiztosságáról ismerik az emberek. A színésznő a mai napon ünnepli 47.születésnapját. Ennek okán összegyűjtöttük legjobb filmjeit.

olvass tovább

20 embertípus, akivel az edzőteremben találkozhatsz

  • 2017. augusztus 15.

Valljuk be, az edzőterem egy külön bolygó, saját szabályokkal, és természetesen saját hierarchiával, attól függően, hogy életed hány százalékát teszi ki az ottani izzadás. Ha már volt szerencsétek bérlettulajdonosnak lenni egy ilyen intézményben, akkor biztosan összefutottak jó párral a felsoroltakból!

olvass tovább

A legtalálóbb gif-ek a felnőttkor problémáira

  • 2017. augusztus 12.

Nem hinném, hogy van egy egyetemes kor, amitől kezdve mindenki felnőttnek nevezheti magát- számok ide vagy oda. Leginkább talán onnan tudhatjuk, hogy hivatalosan is független, önálló felnőttek lettünk, hogy elkezdjük annak tipikus, mindennapi velejáróit megtapasztalni. Az alábbi, humoros listánkra pedig remélhetőleg rákerültek ezek az esszenciális „felnőtt-jegyek”.

olvass tovább

Milyen az ideális nő? A férfiak megmondják!

A szépség az, ami odavonzza a tekintetet, a személyiség azonban rabul ejti a férfiszíveket. Az ideális nő definíciója tehát nem a külsőségekben keresendő. Nem mérhető vonalakban és görbületekben, vagy nem található meg a 90-60-90 mágikus számrendszerében. Egy férfi számára ideális nőnek lehet, hogy egyáltalán nincsenek tökéletes idomai, és lehet, hogy nem szabályos szépség, mégis fontos titkot őriz: tudja a titkos összetevőit a karizma, a játékos, nőies báj, a humor, és érzéki kisugárzás elixírjének.

olvass tovább

10 jele, hogy vásárlásfüggő vagy

Habár női mivoltunkból kifolyólag a vásárlás szeretete a legtöbbünknél természetes dolog, ebben az esetben is előfordulhat, hogy kényszeressé válik a cselekvés. Vásárolsz, ha szomorú vagy, ha boldog vagy, ha nincs is szükséged semmire, ha épp spórolnod kéne? Akkor ez az írás lehet, hogy pont rólad szól.

olvass tovább

„Nevetés. Az egyetlen dolog a világon, ami nem nevetséges.” – Humoros idézetek Karinthy Frigyestől

Karinthy Frigyes magyar író, költő, műfordító. És zseni, aki minden irodalmi műfajban képes volt marandót alkotni; gondoljunk csak az Így írtok ti, a Tanár úr kérem vagy az Utazás a koponyám körül című műveire. Ezúttal Karinthy Frigyes humoros mondásai között válogattam, amelyek (néhol) túloznak, s torzítanak, ugyanakkor szórakoztatnak – egyedi köntösben. Humoros idézetek következnek.

olvass tovább