Kulcsszó keresés /


Európa 25 legszebb szállodája

  • 2014. október 27.

Ha fényűző luxusról beszélünk szállodák tekintetében, többről van szó, mint egy hatalmas úszómedencéről és pazar kilátásról. A Business Insider listája alapján az alábbi szállodák utánozhatatlan kényelmet, kiszolgálást, elhelyezkedést, és nem utolsó sorban felejthetetlen élményt kínálnak a megszállni vágyóknak. A klasszikus elegáns párizsi hoteltől kezdve a mesés olasz villákon, skót golfszállókon át, egészen a budapesti palotáig - ami a lista első helyén áll ráadásul - igen széles Európa 25 top szállodájának palettája.

olvass tovább

Hangfalak csatája és Európa legjobbjai Budapesten

  • 2014. október 20.

Nem mindennapos rendezvényre hívjuk az oldal kedves látogatóit ezen a hétvégén. Október 25-26-án a Duna parti Marriott Hotelban szórakoztató elektronikai kiállításra kerül sor, ahol ígérhetjük – zenében és képben bőven lesz részük az érdeklődőknek.

olvass tovább

Tenisz 200 méter felett

  • 2014. július 18.

A Burj Al Arab tetejére épült a világ legmagasabban lévő teniszpályája, persze ehhez kellett az is, hogy maga a hotel a világ negyedik legmagasabb szállója. A pályán Federer és Agassi játszik épp egy barátságos mérkőzést. Ámulatra fel!

olvass tovább

Aman Canal Grande Velence

  • 2014. január 21.

Igazi velencei stílusban újult meg és nyitotta meg frissen a kapuit az Aman hotellánc egyik legújabb szállodája Velencében a Canal Grande partján az Aman Canal Grande Velence.

olvass tovább

Luxus Szingapúrban

  • 2014. január 17.

Utazni talán az egyik legnagyobb élvezet az életben. Kétféle típus létezik: aki mindent megtervez kiruccanásai alkalmával, és az örök spontán, aki nem tervez csak sodródik az árral. Európai ország lakosaiként ritkán van alkalmunk átugrani Ázsiába egy szingapúri hétvégére, de nem hagyhatjuk szó nélkül az alább bemutatásra kerülő lélegzetelállító Hotel Marina Bay Sands szállodát. Legtöbben egyelőre csak hosszú tervezgetés és takarékoskodás árán juthatunk el egyszer majd ebbe a mesés környezetbe, de én mindenesetre feltettem ezt a hotelt a bakancslistámra!

olvass tovább

Svájc felett kék az ég

  • 2013. december 19.

A W Hotel luxus-szállodalánc 45. szállodáját nyitotta meg W Verbier Hotel & Residences néven, mely duplán különleges, hiszen első alkalommal nyitnak hotelt Svájcban, és ez az első sí-szállodájuk is.

olvass tovább

Pihenés a víz alatt

  • 2013. december 17.

Afrikában található a világ egyik legkülönlegesebb üdülőhelye. A Manta Resort különleges élményt nyújt a hotelbe látogató vendégeknek. Kinek kell led tv , amikor élőben nézhetjük az indiai óceán élővilágát akár az ágyunkból is.

olvass tovább