Kulcsszó keresés /


Miért találnak az okos nők nehezebben társat?

Igazgyöngyre találni az aranymosásnál is nehezebb feladat manapság. Tiszta érzelmekre, őszinte szerelemre, odaadó, gondoskodó, érzelmileg is érett, hűséges társra vágyunk, aki meghozta a döntést, akárcsak mi. Meghozta értünk, miattunk az elkötelezettség döntését. A társkeresés ma bonyolult, fárasztó tevékenység lett, és csak jönnek, tolulnak a negatív élmények, csalódások, interjúhoz kísértetiesen hasonlító találkák, könnybe, és katasztrófába fúló randisorozatok, vigasz szexelések, magányos haza utak.

olvass tovább

Hűnek maradni önmagunkhoz

A legnagyobb hiba, ha másokra azért haragszunk meg, mert nem értenek meg minket, miközben mi magunk sem értjük önmagunkat. Az első és legfontosabb lecke az életben, hogy minden körülmény között maradjunk hűek önmagunkhoz. Ez pedig csak úgy tud működni, ha megismerjük a saját lelkünk világát, és felfedezzük annak minden zugát.

olvass tovább

Az álmodozó nő

Az álmodozó nő a nagybetűs férfit keresi. Csakis őt akarja. Nem éri be kevesebbel, mert tiszteli magát olyannyira, hogy csak azzal a férfival létesít (komoly) kapcsolatot, aki iránt valóban mély érzelmeket táplál. Óvakodik a látszatszerelemtől, hiszen számára a szerelem a legcsodálatosabb érzés. És a hűséget nem papírformaként kezeli.

olvass tovább

Stílusiskola: Hogyan viseld a bőrkabátod tavasszal?

  • 2017. március 10.

A bőrdzseki ruhatárunk talán legkihasználhatóbb darabja, amit szinte bármihez felvehetünk. Szerintünk lehetetlen nem imádni, és a tavaszi hónapokban (de egyébként máskor is) a legjobb barátunk lehet. Mindenképp megéri beruházni egy minőségi bőrdzsekire, biztos nem lesz kidobott pénz, hiszen ha jól választunk, akkor sok-sok évig hűséges társunk lesz.

olvass tovább

Csak az bukik le, aki akar

Egy ismerősöm már jó ideje veszélyes játékot űz: több, különböző karakterű férfival tart fenn szerelmi viszonyt. Az egyiktől szerelmet kap, a másiktól anyagi megbecsülést, így rakja össze kettejükből a tökéletes férfit. Tudtam a dologról én is, más is, de különösebben nem foglalkozott senki az üggyel, mígnem a minap lebukott.

olvass tovább

A 11 legtitkosabb celebesküvő

  • 2016. december 06.

Vannak, akik világgá kürtölik egybekelésük hírét, félistenként ünneplik magukat, és lakodalmukra meghívják az egész világot, azonban egyre több híres páros vonul vissza a rivaldafényből, hogy szeretteik szűk körében esküdjenek örök hűséget egymásnak.

olvass tovább