Kulcsszó keresés /


Vigyázz! Kész! Bor!

  • 2014. szeptember 02.

A borról már évezredek óta tudja az ember, hogy mértékkel fogyasztva számos jótékony hatással rendelkezik. Az idei Borfesztivál témája a bor és az egészséges életmód, a sport, a közös élmények. 23. Budavári Borfesztivál, 2014. szeptember 10-14. között a Budai Vár teraszain.

olvass tovább

Epres Panni, az időzsonglőr

  • 2014. június 04.

Epres Panni szupermodell az egészséges életmód és természetes eljárások híveként beavat minket egészségének, szépségének rejtelmeibe, valamint elárulja nekünk milyen különleges, három lépésből álló eljárás segítségével őrzi bőrének ragyogó fiatalságát!

olvass tovább

Körbe-karikába

  • 2014. március 21.

A KÖRBE-KARIKÁBA kerékpáros kalandtúra és sportfesztivál az ország teljes lakosságának megmozgatását, a szabadidősport- és kerékpáros sportágak népszerűsítését, az egészséges életmódra való figyelemfelhívást teremti meg, egy interaktív egyedülálló sportfesztivál keretén belül. Rendezvényünkön mindenkit színes és változatos programkínálattal várunk a Gyömrő-i régió természeti adottságaira és kulturális értékeire való figyelemfelhívásával egybekötötten.

olvass tovább

Horváth Éva 5 napos fitness programja

  • 2014. február 20.

Tavasszal érezzük leginkább szükségét annak, hogy a hosszú tél elteltével a természettel együtt mi is megújuljunk, felfrissüljünk, megszabaduljunk felesleges kilóinktól, valamint a bennünk felhalmozódott salakanyagoktól. Így van ezzel Horváth Éva is, aki az egészséges életmód elkötelezett híveként elárulja Nekünk kedvenc léböjtkúrájának receptjét, valamint elmeséli, hogy hogyan tartja magát formában a mindennapokban.

olvass tovább

Fiatalító tonic

  • 2013. október 29.

Az alábbi tonic hidratálja a sejteket, feltölti a szervezetet vitaminokkal és ásványi anyagokkal sejt szinten. Segít a szervezet sav-bázis egyensúlyát helyreállítani, amely az öregedés első számú rizikó faktora

olvass tovább

Hozd formába a tested és a lelked

  • 2013. július 16.

Rengeteg női magazin és portál foglalkozik különböző diétákkal és méregtelenítő kúrákkal, amikkel nincs is baj, DE nem szabad elfelejtenünk, hogy a táplálkozás mellett a testmozgásnak is ugyanolyan fontos jelentősége van az egészséges életmód megőrzésében, arról nem beszélve, hogy a közérzetünket is javítja!

olvass tovább

Napi Üzenet - január 9.

  • 2013. január 09.

A mai napon lassíts le, légy figyelmes, mert nehézségekkel találkozhatsz. Ma értékeld át az Életed. Az egészség támogatása, mozgás, sport, lazítás napja van. Napi megerősítés: Figyelek testem üzeneteire és egészséges életmódot élek.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - július 1.

  • 2012. július 01.

Ha nyár, akkor vattacukor és főtt kukorica. Na nem együtt, hanem felváltva, strandolás közben, egyik nap egyik, másik nap másik. Bár az egészséges életmód híve vagyok, van aminek nem tudok ellenállni. Persze minden “bűnözés” közben megállapítom, hogy ennyi szabályszegés kifejezetten egészséges. Lelkileg legalábbis. Engem mindenesetre megnyugtat a tudat, hogy bár tartom magam a belső szabályaimhoz, melegszívű vagyok magamhoz és az élet apró szépségeit beengedem a hétköznapokba, ha a lehetőség kopogtat az ajtón…

olvass tovább

Nyári kalóriatáblázat

  • 2012. június 06.

Napok kérdése és itt az igazi strandszezon. A vízparti büfék általában nem az egészséges életmódot támogatják, ezért egy kalória táblázattal buzdítunk önmérsékletre.

olvass tovább