Kulcsszó keresés /


Februári bakancslista

  • 2016. február 03.

Február az év legrövidebb hónapja, különösen akkor, amikor nem szökőévet írunk. Íme, 28 tipp, amit érdemes megtenned ebben a hónapban, hogy még tartalmasabban teljen a tél utolsó hava. Akár minden nap egyet pipálsz a listán, akár többet, páratlan élményekben lesz részed, meglátod!

olvass tovább

Bakancslista - Mit ne hagyj ki a új évben

  • 2016. január 01.

A Bakancslista című zseniális filmben, a haldokló Jack Nicholson és Morgan Freeman megfogadják, hogy életük utolsó szakaszában minden olyan dolgot megtesznek, amiről addig csak álmodoztak. Azonban nem kell ennyire drasztikus dolgokra gondolnunk, egyszerűen csak lépjünk egy nagyot és fogadjuk meg, hogy idén megtesszük, amiről tavaly még csak álmodoztunk. Mi is összeírtuk mi az, amit feltétlenül ki kell próbálni 2016-ban.

olvass tovább

Szabadság két keréken

  • 2015. december 07.

Körbebiciklizni a Balatont igazi bakancslistás program. A 210 km-es körút bámészkodós, családos, természetjárós, strandolós tempóban legfeljebb egy hét, sportosabb, kalóriazabáló iramban nagyjából 3 nap, de a versenyző típusok reggeltől estig is letekerhetik.

olvass tovább

Luxus Szingapúrban

  • 2014. január 17.

Utazni talán az egyik legnagyobb élvezet az életben. Kétféle típus létezik: aki mindent megtervez kiruccanásai alkalmával, és az örök spontán, aki nem tervez csak sodródik az árral. Európai ország lakosaiként ritkán van alkalmunk átugrani Ázsiába egy szingapúri hétvégére, de nem hagyhatjuk szó nélkül az alább bemutatásra kerülő lélegzetelállító Hotel Marina Bay Sands szállodát. Legtöbben egyelőre csak hosszú tervezgetés és takarékoskodás árán juthatunk el egyszer majd ebbe a mesés környezetbe, de én mindenesetre feltettem ezt a hotelt a bakancslistámra!

olvass tovább