Kulcsszó keresés /


Dalpremier - Mujahid Zoli az újrakezdésről énekel

  • 2016. április 08.

Mujahid Zoltán 12 évvel ezelőtt tűnt fel a Megasztár első évadában, viszont azt kevesen tudják az énekesről, hogy a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszakán végzett, és zenét is tanít. Tavaly a Beside you című dalával a második helyig jutott A Dal című műsorban, amely az Eurovízió elődöntője itthon. Most pedig új dallal örvendeztet meg bennünket.

olvass tovább

Az újévi fogadalom

  • 2016. január 01.

Az új esztendő fogadalmakkal kezdődik. Az új esztendőre úgy tekintünk, mint egy új lehetőségre. Egy fennkölt lehetőség, hogy rendet teremtsünk az életünkben. A fogadalmainkba gyakran beleszőjük mindazon tulajdonságaink ellentettjét, amelyekkel nem vagyunk kibékülve.

olvass tovább

10 tipp újrakezdőknek

  • 2015. március 05.

Szakítani sosem könnyű, és főleg nem egyszerű. Gyakran haraggal, nehezteléssel, megtépázott érzelmekkel és csorbult önértékeléssel ér véget egy kapcsolat. Bárhogy is legyen, a szakítás pontos okát sokszor nehéz megfejteni, így nem meglepő, ha valaki két kézzel kapálózna még az elveszített szerelméért. Ha mindkét fél képes tanulni a hibákból, még általában újra lehet kezdeni, de csak okosan!

olvass tovább

Minőség megfizethető áron

  • 2014. november 14.

Az ősz mindig is az újrakezdésről, újraindulásról szól. Itt az ideje, hogy elpakoljuk a könnyű nyári cuccokat, a gondtalan darabokat és el kezdjünk gondolkodni mit is hordjunk ősszel?

olvass tovább

Napi Üzenet - július 30.

  • 2013. július 30.

A mai napon minden kezdetet, újrakezdést halassz el egy másik napra. Ma foglalkozz az otthonoddal, háztartásoddal, tedd rendbe. Napi megerősítés: a mindennapi élet tennivalói is örömöt hoznak életembe.

olvass tovább

Fogfehér Karácsony

  • 2010. november 16.

...avagy nem csak a celebek kiváltsága. Az év vége a megtisztulás és az újrakezdés időszaka! A karácsonyi kívánságlistára akár rendhagyóbb, esztétikai megújulást szorgalmazó vágyak is kerülhetnek, – úgy, mint egy fogkezelés –, hogy az új esztendőt már egy magabiztos, csillogó mosollyal üdvözölhessük!

olvass tovább