Rénergie Lift Volumetry

  • 2009. december 20.

A 40-es éveikben járó hölgyek gyönyörűek, azonban az idő múlásával megjelennek az öregedés első jelei, persze mindez függ a genetikától és az évek során ránk ható külső és belső környezeti hatásoktól.

olvass tovább

Új Clinique Youth Surge SPF 15 Age Decelerating Moisturizer

  • 2009. február 23.

A szirtuinok aktivitását vizsgáló kutatások kimutatták, hogy a bőr sejtciklusai kritikus fontossággal bírnak a bőr fiatalosságának megőrzése szempontjából. A Clinique a szirtuin technológiát vette alapul egy olyan forradalmi eljárás kifejlesztésekor, mely lelassítja az öregedés látható jeleinek megjelenését és serkenti a természetes sejtregenerálódást.

olvass tovább

Olajok az egészséges táplálkozásban

  • 2008. november 16.

A növényi olajoknak számos olyan tulajdonsága van, amelyek segítenek megelőzni komolyabb betegségeket, vagy az ételek kellemetlen mellékhatásait csökkentik. Sőt, egyes olajok lassítják az öregedést.

olvass tovább

LANCASTER - Napvédelem az élvezetes nyárért

  • 2008. augusztus 08.

Senki sem ismeri úgy a nap bőrre gyakorolt hatását, mint a Lancaster. A bőr szépsége és védelme érdekében jött  létre immár több, mint 60 éve a vállalat, és hamarosan szakértője lett a bőr öregedését megakadályozó napvédelemnek.

olvass tovább

VICHY AQUALIA THERMAL UV

  • 2008. április 23.

24 órán át hidratál. Védi és erősíti az arcbőrt. A nap által kibocsátott UV-sugarak felgyorsítják a bőr öregedését, kiszáradását és érzékenyebbé teszik az arcbőrt.

olvass tovább

Luxus ápolás

  • 2007. augusztus 30.

A La praire laboratóriumánakkutatói felfedeztéka Beluga kaviár kivonatban, a tengeri növényekben és proteinekben rejlő, hatékony öregedésgátló erőt így létrehozták a Skin Caviar kollekciót

olvass tovább