Szakítás utáni élet

  • 2015. április 28.

A szakítás minden esetben ugyanazt a fájdalmasan patetikus szót jelenti: vége. Teljesen mindegy, hogy ki szakított, mert mindig erőteljes pszichés nyomással társul, és azt is kimondhatjuk, a szakítás szó valóban csak erős érzelmi kötelék esetén állja meg a helyét, és nyer valódi jelentőséget. Kapcsolatok lezárulhatnak minden „cécó”, szívfájdalmak és lelki sebek nélkül, netán fergeteges búcsúszexszel és háborítatlan lélekkel. Ez esetben, az elvarrt szálak nyugalmas, érzelemmentes, lélekállapotában nyugodtan továbbhaladhatunk utunkon. megöleljük egymást, ő jobbra, én balra. Az elkövetkező időszakban nem fogunk az út másik oldalára átsurranni titokban, ha volt kedvesünket netán megpillantani véljük.

olvass tovább

Szingliként egy esküvőn

  • 2015. március 24.

Nem, nem a faképnél hagyás az oltárnál filmbeillően drámai, a valóságban csupán megalázó cselekedetéről van most szó, hanem arról, hogy az esküvők mennyire élvezetesek lehetnek – ingyen koktélok, cukrászati csodák, limbó, rég nem látott ismerősök -, szingliként is. Amellett, hogy mérhetetlen örömöt érzel az ifjú pár iránt, másféle érzelem is helyet kaphat apró, törékeny egyedülálló szívedben: kétely és irigység. Bizonytalanság a félelem halovány sugaraival keveredve homályos jövőképed irányába, illetve minimális féltékenység a tökéletesen harmonikus párkapcsolatban élő szerelmesek felé. Megértjük, viszont mindezek ellenére tedd félre a negatív gondolataidat, és érezd jól magad a bőrödben!

olvass tovább

Párizs után New Orleans!

  • 2013. november 25.

Természetes bájával, különles vibráló hangjával, mesebeli lényével , érzelemgazdag dalaival Boggie (Csemer Boglárka) a szó legszorosabb értelmében Párizs szívébe lopta magát, hiszen nem olyan régen, idén októberben Párizs központjában, a Sunset Sunside Jazz Klubban adott koncertet.

olvass tovább

Tóth Vera: Meddig várjak?

  • 2013. augusztus 16.

A női érzelem egy bonyolult, kifürkészhetetlen, néha megérthetetlen, mély, szenvedélyes világ, amit sokszor összetörtek, eltiportak, felvettek, eldobtak, áltattak, de a nők időről időre beleesnek ugyanabba a hibába.

olvass tovább

A díva különleges estéje

  • 2013. június 27.

Szőke Nikoletta világában ott találunk mindent, ami szükséges ahhoz, hogy létrejöjjön az igazi érzelemdús jazz- esszencia. Június 29-én a BMC Opus Jazz Clubjában ad koncertet zenekarával, amelyet a 90.9 Jazzy élőben közvetít. Ennek apropóján beszélgettünk a Junior Prima díjas művésznővel.

olvass tovább

Egy törékeny rózsa

  • 2013. március 07.

A Trussardi Delicate Rose összetevői a nőiesség és az életerő. Egy csokor érzelem idézi az elegáns, kecses nőiességet, mindezt modern, kifinomult és érzéki köntösbe öltöztetve. Az illat heves, romantikus érzéseket ébreszt, és csodálatos tükörképként világítja meg a rózsa fényét.

olvass tovább

Egy kapcsolat fekete doboza

  • 2010. december 18.

A fekete dobozt a repülőgépeknél használják, hogy baleset esetén a doboz által rögzített adatok alapján pontosan vizsgálhatók legyenek a baleset körülményei és lehetséges okai. Kérdem én, hogy hol van az ember fekete doboza? Hol van egy kapcsolat fekete doboza? Honnan tudjuk, hogy mi romlott el?

olvass tovább

Givenchy Play for Her

  • 2010. szeptember 16.

A Givenchy női illataiban mindig is rengeteg érzelem keveredett, ami csodálatos illat kreációt eredményez a mai napig. A Play for Her elnevezésű parfümöt, az érzéki játékokra kapható nők számára ajánljuk.

olvass tovább