Kulcsszó keresés /


Ragyogás

  • 2013. március 01.

Vasárnap éjjel kicsordult a bulvár a ragyogó hollywood-i mosolyoktól. Róluk beszél az egész világ. Illetve nem az emberről, csupán a ruhákról, a sminkekről és az ékszerekről. Az, hogy mi rejlik a remekre festett maszk és a tökéletes estélyi mögött, már nem mozgat tömegeket.

olvass tovább

Lépj be a Valentin-nap bűvöletébe!

  • 2012. február 11.

Mágikus világba csalogat , a FREYWILLE. Azt már megszokhattuk, hogy a tűzzománc ékszereket készítő osztrák manufaktúra minden egyes termékével a kitörő életörömet és a maradandó értékeket hirdeti, de ezek a darabok maguk a nemes anyagokba öntött szerelem!

olvass tovább

Svájc- Les Diablerets: síelj, majd kényelemben pihenj a csúcsok csúcsán!

  • 2011. december 07.

Ki ne hallott volna már Svájcról? Az ékszerek és a luxus órák csillogása, a bankok, az üzletemberek, a csokoládé, a sajtok, a csúcstechnológia, és az exkluzivitás páratlan érzése. E páratlan országban az Alpok svájci vonulatai szintén ideális feltételeket kínálnak a síeléshez: modern síközpontok, kényelmesen berendezett hotelek és minden más, amire csak szüksége lehet egy igényes síelőnek a vakációján.

olvass tovább

Az idő nyomában – híres filmes órák

  • 2011. október 14.

Kétféle ember létezik: vannak, akiket hidegen hagynak a karórák, és vannak, akik rajonganak értük. Az elmúlt időkben nagy hangsúlyt kaptak a kiegészítők: sálak, övek, ékszerek, táskák teszik izgalmassá a megjelenést, ám a karórák jelenléte nem puszta divathóbort, hiszen egy praktikus és alkalmasint különleges esztétikai értékkel bíró tárgyról beszélünk.

olvass tovább