Kulcsszó keresés /


Melyik Marc Jacobs táska tetszik?

  • 2011. november 01.

Marc Jacobs a divatvilág egyik legismertebb személyisége, afféle sztár-divattervező, akinek bemutatóin rendszeresen tűnnek fel prominens személyek. Hívei közé tartoznak olyan hírességek, mint Victoria Beckham. A tervező kollekciójában természetesen táskákat is találunk. Te melyiket választanád?

olvass tovább

New York Fashion Week: hétvégi összefoglaló

  • 2010. szeptember 13.

Belelendült a New York-i divathét, így a hétvégén már tucatnyi olyan kollekció napvilágot látott, mely itt, Közép-Európában is említésre érdemes. Olyan tervezők és házak bemutatóit tartották meg, mint a Tommy Hilfiger, Victoria Beckham, Donna Karan, Diane Von Furstenberg, Alexander Wang és még folytathatnánk. Hétvégi szemezgetéseink következnek.

olvass tovább

Intimately Yours: David és Victoria Beckham új illata

  • 2010. szeptember 06.

Az egyedülálló pár David és Victoria Beckham a megtestesült sikeresség, csillogás és stílus. Most a párra jellemző szenvedély és a kapcsolatukban domináló erő két új illatban testesül meg. Az Intimately Yours férfiaknak és nőknek kifejlesztett illata 2010 szeptemberétől kapható. Fedezd fel a benne rejlő érzelmeket!

olvass tovább

Grammy Awards 2010 - feketében

  • 2010. február 01.

Újabb vörös szőnyeges esemény szemtanúi lehettünk éjszaka. Ezúttal a Grammy díjak átadására került sor. Kiugró összeállításokat (akár pozitív, akár negatív irányban) nem igazán láthattunk, a jelenlevők igyekeztek visszafogottan, szélsőségektől mentes ruhákban részt venni az eseményen.Elsőként olyan hölgyeket választottam, akik fekete ruhában pompáztak.

olvass tovább

Megan Fox Armani fehérneműben

  • 2010. január 12.

Az Armani fehérneműket David és Victoria Beckham után a 2010-es tavaszi/nyári időszakban egy újabb focista - Christiano Ronaldo és Megan Fox fogja népszerűsíteni.

olvass tovább