Kulcsszó keresés /


Virágot Valentinra

  • 2015. február 14.

Valahol ölelés-világrekorddal, máshol tömeges esküvővel, de a Valentin napot a világon szinte mindenhol megünneplik. Mielőtt a kedves olvasó elhúzná a száját, mondván egy újabb nyugatról importált ünnep, mint a Halloween, szögezzük le: a Valentin nap az egymás iránt érzett szerelem és szeretet megünnepléséről szól és tegye a szívére a kezét, aki ezt elítéli vagy erőltetettnek tartja.

olvass tovább

Valentin napi furcsaságok

  • 2015. február 12.

A téli ünnepsorozat után a következő nap, ami ajándékozásra adhat okot a Valentin-nap. Egyesek élesen elhatárolódnak az ünneplésétől, míg mások, többnyire inkább a nők, akár napokon, heteken át készülnek a nagy napra. Mi kedveljük ezt a napot, és mindenkit arra biztatunk, hogy tegyen valami különlegeset. Lepd meg a kedvesed, magadat, ha egyedülálló vagy, szeretgesd meg a háziállatodat, vagy csapjatok egy görbe estét a csajokkal. Összegyűjtöttünk pár vicces érdekességet, ami Bálint-naphoz kapcsolódik.

olvass tovább

Minden tizedik ember szeretné megújítani szerelmi életét

  • 2015. február 05.

2015 a fogadalmak éve, már csak azért is, mert egy friss, online kutatás szerint a magyarok többsége „új életet kezdett” januárban: például minden harmadik fogadkozó egészségesebben él majd, de minden tizedik ember megújítja a szerelmi életét is. De vajon a párkapcsolatokban döntő fontosságú szexuális élet minősége mitől függ? A „Kezedben a döntés!” elnevezésű kampány nyitányaként lezajlott kutatás erre is rákérdezett: a többség szerint a megfelelő partnertől és a vele kialakított lelki kapcsolattól, de a legfiatalabbak szerint fontos a hatékony és könnyed fogamzásgátlás vagy a szervezet fizikai állapota is.

olvass tovább

Aki autón járni óhajt

  • 2015. február 04.

A Budapest Jazz Orchestra különleges Valentin napi koncertre készül a Stefánia Palotában. Február 14-én mutatják be ugyanis legújabb lemezüket, amely olyan legendás, XX. századi magyar slágerek feldolgozását tartalmazza, mint például az Emlékszel nyár volt, Aki autón járni óhajt, Van egy kislány, Anikó, vagy a Négy Gengszter. A koncerten fellépnek és a lemezen közreműködnek nem kisebb énekesek, mint Fehér Adrienn, Urbán Orsolya, Farkas Gábor Gábriel és Mujahid Zoltán.

olvass tovább

We love It 02/17

  • 2014. február 17.

Letudtuk ugyan a Valentin nap lázat, no de ki mondta azt, hogy piros szívecskéket csak a szerelmesek napján viselhetünk, pláne, ha a gyerekünkről van szó? Íme a mi kedvenceink.

olvass tovább

Szerelemünnep – Neked is szükséged van romantikára!

  • 2014. február 14.

Az a bizonyos bizsergő érzés jön magától. Te is tudod, hogy a fellángolás nem rajtunk múlik, sokszor elég egy pillantás, egy hang vagy egy illat, és máris különös vonzódást érzünk valaki iránt, akit lehet, hogy eddig nem is ismertünk. Hogy lesz-e szerelem a fellángolásból? Ki tudja? Egyszerűen csak működnek a dolgok, és a másikat egyre közelebb érezzük magunkhoz, egyre szorosabb a kötelék kettőnk között. És innentől kezdődik a saját felelősségünk: a lehető legtovább megőrizni ezt a szerelmet. Rajtunk múlik, hogy mennyit adunk hozzá egy szerelemhez, és ebben különleges szerep jut a romantikus pillanatoknak.

olvass tovább