Kulcsszó keresés /


Minden tizedik ember szeretné megújítani szerelmi életét

  • 2015. február 05.

2015 a fogadalmak éve, már csak azért is, mert egy friss, online kutatás szerint a magyarok többsége „új életet kezdett” januárban: például minden harmadik fogadkozó egészségesebben él majd, de minden tizedik ember megújítja a szerelmi életét is. De vajon a párkapcsolatokban döntő fontosságú szexuális élet minősége mitől függ? A „Kezedben a döntés!” elnevezésű kampány nyitányaként lezajlott kutatás erre is rákérdezett: a többség szerint a megfelelő partnertől és a vele kialakított lelki kapcsolattól, de a legfiatalabbak szerint fontos a hatékony és könnyed fogamzásgátlás vagy a szervezet fizikai állapota is.

olvass tovább

Aki autón járni óhajt

  • 2015. február 04.

A Budapest Jazz Orchestra különleges Valentin napi koncertre készül a Stefánia Palotában. Február 14-én mutatják be ugyanis legújabb lemezüket, amely olyan legendás, XX. századi magyar slágerek feldolgozását tartalmazza, mint például az Emlékszel nyár volt, Aki autón járni óhajt, Van egy kislány, Anikó, vagy a Négy Gengszter. A koncerten fellépnek és a lemezen közreműködnek nem kisebb énekesek, mint Fehér Adrienn, Urbán Orsolya, Farkas Gábor Gábriel és Mujahid Zoltán.

olvass tovább

We love It 02/17

  • 2014. február 17.

Letudtuk ugyan a Valentin nap lázat, no de ki mondta azt, hogy piros szívecskéket csak a szerelmesek napján viselhetünk, pláne, ha a gyerekünkről van szó? Íme a mi kedvenceink.

olvass tovább

Szerelemünnep – Neked is szükséged van romantikára!

  • 2014. február 14.

Az a bizonyos bizsergő érzés jön magától. Te is tudod, hogy a fellángolás nem rajtunk múlik, sokszor elég egy pillantás, egy hang vagy egy illat, és máris különös vonzódást érzünk valaki iránt, akit lehet, hogy eddig nem is ismertünk. Hogy lesz-e szerelem a fellángolásból? Ki tudja? Egyszerűen csak működnek a dolgok, és a másikat egyre közelebb érezzük magunkhoz, egyre szorosabb a kötelék kettőnk között. És innentől kezdődik a saját felelősségünk: a lehető legtovább megőrizni ezt a szerelmet. Rajtunk múlik, hogy mennyit adunk hozzá egy szerelemhez, és ebben különleges szerep jut a romantikus pillanatoknak.

olvass tovább

Valentín képeslap-torta

  • 2014. február 12.

Hányszor fordult már elő, hogy valamelyik közösségi oldal felületén megpillantottad a képet, amit az egyik barátnőd postolt, az éppen elkészült tortájáról vagy süteményéről, és már gépelted is a kommentet, hogy tudja a címed, várod a házhozszállítást? Ha esetleg Te kaptál már több ilyen hozzászólást, egy hihetetlenül kreatív ötletet mutatunk neked, amivel meglepheted az ismerőseidet. Valentín-napi torta-képeslap, de nem ám a hagyományos módon!

olvass tovább