Kulcsszó keresés /


Hétfői gif challenge 01/19

  • 2015. január 19.

Mindenkinek teljesen őszintén szíve joga úgy felöltözni, ahogy éppen puffan, de mi attól még kezdjük vidáman a hetet! Celeb-szemle iróniával, és öniróniával. Hiszen a hétfő az hétfő.

olvass tovább

30 dolog, amire 30 évesen jössz rá

  • 2015. január 13.

Mivel a Stylemagazin csodás és fenomenális főszerkesztője, Szentesi Évi órája ma ütötte el a harmincat, ezért a tiszteletére szeretnék megemlékezni (mind a 25 évemmel, de exkuzálnám magam azzal, hogy koravénként én is nagyjából itt tartok) a csodás dolgokról, amiket az ember tapasztal, amikor megérkezett a harmadik X-be.

olvass tovább

A világ legbizarrabb cipői

  • 2015. január 02.

A divat az életünket legjobban befolyásoló alkalmazott művészet, de néha elgurul a gyógyszer, és megszületnek olyan alkotások, amiknek valószínűleg az esztétikai funkciója helyett az üzenetét kéne nézni.

olvass tovább

2014 legnagyobb szakításai

  • 2015. január 01.

Ahhoz, hogy új lappal tudjuk kezdeni az évet, szükségünk lesz arra, hogy lezárjuk a 2014-ben történteket. Kapcsolatok születnek és érnek véget, van ami jobban, van ami kevésbé dokumentálva, de el kell fogadnunk, hogy bármennyire is nem értünk egyet, ezeknek a szerelmeknek mind vége. Íme a lista, akikért elmorzsolhatunk egy könnycseppet.

olvass tovább

Olivia Palermo idei 65 legfantasztikusabb szettje

  • 2014. december 30.

Gondoltad volna, hogy van, akit pont annyit fotóznak, mint Kim Kardashiant, de mégis egy jótündér? Olivia Palermo korábban a The Hills nevű valóságshowban szerepelt, onnan nőtte ki magát stílusikonná, és divatszakemberré. Eklektikus és romantikus stílusa rendkívül inspiratív, továbbá pedig az én személyes kedvencem. Nézzük meg a 2014-es aranycsarnokot, a 65 legfantasztikusabb összeállítást a vörös szőnyegekről, az utcáról, és a 30 outfit for 30 days nevű blogjegyzéseiből!

olvass tovább