Kulcsszó keresés /


A legromantikusabb lánykérések képekben

  • 2016. július 23.

Ha van kemény feladat a férfiak életében, akkor egy lánykérés megszervezése egész biztosan az elsők között szerepel. Nem elég, hogy titokban kell megszervezni a egészet, a tökéletes pillanatot kiválasztva, jó, hogyha meg is van örökítve ez a felejthetetlen élmény. Az alábbi férfiaknak ez sikerült, méghozzá nem is akárhogy. Nézzétek!

olvass tovább

Tippek és trükkök, ha te is lánybúcsút szervezel

Egy menyasszony életében a lánybúcsú az a nap, amikor a hosszas esküvőszervezést követően végre fellélegezhet, kikapcsolódhat és egy igazán emlékezeteset bulizhat. Mivel a lánybúcsú szervezését teljes egészében a barátnőire bízza, így joggal elvárható, hogy a barátnők közös erőbedobással maradandót alkossanak.

olvass tovább

Budapest A Cappella Fesztivál

  • 2016. június 13.

Izgalmas nemzetközi produkciókkal és a műfaj legjobb itthoni előadóival jelentkezik Budapest friss zenei fesztiválja, a tisztán vokális, de térben, időben és műfajban szerteágazó zenéket felvonultató Budapest A Cappella Fesztivál. Program a Hangvető szervezésében, a Dunapest (kortárs összművészeti fesztivál) részeként lesz látható - a fesztivált támogató - Várkert Bazár Öntőház udvarán, június 17-19 között.

olvass tovább

7 tipp izgalmas lánybúcsúkhoz

  • 2016. május 24.

A lánybúcsú az esküvőre és a nagy Ő-vel való közös életre készülődés egyik legjobban várt momentuma mind az ara mind pedig a barátnők részéről. Jól bevált szokás, hogy a menyasszony barátnői beleadnak apait-anyait egy felejthetetlen, „utolsó közös kimenő” megszervezésébe.

olvass tovább

Vendégváró receptek a szilveszter házigazdáinak

  • 2015. december 30.

A szilveszteri bulik utánozhatatlan hangulatát a jó társaság, a zene, az újév izgalma és persze az alkohol mellett a szépen megterített asztal finomságai is garantálják a meghívott barátok, családtagok számára. Na, de a másik oldalról, a házigazda szemszögéből nézve igen sok melóval jár egy ilyen szilveszteri party megszervezése. Ha a zenéről gondoskodtak, a ház is teli van konfettivel és girlandokkal, még mindig ott a nagy kérdés: mit adjak enni a töménytelen mennyiségű alkohol mellé a vendégeknek? Íme, 4 nem mindennapi vendégváró ötlet, szilveszteri házigazdákak!

olvass tovább

A világ 15 legszebb lánykérése

  • 2015. december 25.

Nyilván mindenkinek a sajátja, de nekünk, egyedülálló földi halandóknak kifejezetten nagy élmény, hogy valaki veszi a fáradságot, és rögzíti a komoly előzetes szervezést, és egy briliáns ötletet igénylő lánykérését. Százas zsepit készítsétek, íme a toplista.

olvass tovább

5 ok, amiért még mindig szingli vagy

  • 2015. szeptember 14.

Mielőtt tovább olvasnál még egy szót is, szögezzük le, hogy ez a cikk azoknak a nőknek íródott, akik szeretnek egyedül lenni. Egy percig se szeretném, ha bárki is rosszul érezné magát, amiért nem találta még meg élete párját. Inkább nevessünk! Lássuk be, hogy nem könnyű az életünk. Ha találunk is egy potenciális jelöltet, akkor jöhet a randi megszervezése, aztán az utána való izgulás, hogy vajon felhív-e. És valószínűleg nem hívott fel, mert akkor nem olvasnád ezt a cikket. De hol rontjuk el?

olvass tovább

Hasznos tippek nyári tábor előtt

  • 2015. június 14.

A nyári szünet megszervezése a szülők számára nem feltétlenül játék és szórakozás. A hosszúra nyúlt pihenés közben gondoskodni kell a gyermekek felügyeletéről. Ki és mikor tud vigyázni rájuk? Hogyan osszák be a szabadságukat? Mennyire mozgósíthatók a nagyszülők? Egyszerű megoldásnak tűnik egy-két táborba is befizetni a gyereket, de vajon el lehet már engedni egyedül egy hétre? El tudja majd magát látni? Mi lesz, ha nem tetszik neki, és haza akar jönni?

olvass tovább

Igazi esküvők: könnyed és elegáns

  • 2015. május 09.

Néhány hónapig munkálkodtunk azon, hogy a lehető leghatékonyabban segítsünk a leendő menyasszonyoknak az esküvőjük megszervezésében. Úgy érezzük most érett meg a dolog arra, hogy igazi esküvőket is bemutassunk Nektek.

olvass tovább

Napi üzenet - 2015. május 4.

  • 2015. május 04.

A mai napon adj formát álmidnak, minden lehetséges. Ma háztartásod újjászervezése, tkarítás, lomtalanítás. Napi megerősítés: hiszek magamban, hiszek az álaimban.

olvass tovább