Kulcsszó keresés /


Korszakalkotók – új programot és közösségi oldalt indít az UniCredit

  • 2017. október 12.

„Korszakalkotók” néven indítja el új programját az UniCredit Bank 2017. október 11-én. A kiváló teljesítményt a középpontba állító program arra hívja fel a bank ügyfeleit és a széles nagyközönséget is, hogy független online felületén támogassák az élet különböző területein kitűnő, tehetséges magyarokat. A támogatói küldetést és a kiválóságot „nagykövetek” képviselik – olyan ismert magyar személyiségek, akik már kiválót alkottak szakterületükön.

olvass tovább

European Fashion Union, Egy platform a tehetséges tervezőknek

  • 2016. szeptember 29.

A European Fashion Union egy alap a fiatal divattervezők számára a világ minden tájáról. Azzal a céllal lett megalapítva, hogy segítse az együttműködést a divat aspektusokban, a divattervezők és más kreatív személyiségek támogatása céljából, hogy fejleszthessék önmagukat és megtalálják a saját stílusukat a divat világában.

olvass tovább

Isten éltessen Marozsán Erika!

  • 2016. augusztus 03.

Zenével kezdte, tánccal folytatta, míg végül a színjátszás mellett kötött ki. Bár a médiában keveset hallani róla, azért jó tudni, hogy kis hazánk is akadnak érdekes és sikeres személyiségek. Marozsán Erika pedig nemcsak itthon, de külföldön is szép karriert futott be. Isten éltesse a művésznőt!

olvass tovább

Elbűvölő kirándulás a Selyemúton

  • 2013. június 21.

A Swarovski 2013. június 11-én ünnepelte új, 2013/2014-es őszi-téli kollekcióját, a “Secret Treasures”-t Budapesten, médiaszemélyiségek, üzletfelek, divatdiktátorok és sztárok egész seregével. Az eseményen megjelent például Radics Gigi, Dukai Regina, D. Tóth Kriszta, Görög Zita, Makány Márta, Vágó Réka, Oltai Kata, Tolvai Renáta és Müller Attila.

olvass tovább

A hidegháború egy levelezés tükrében

  • 2010. június 22.

A történelmet sokszor befolyásolja egy, vagy több nagy formátumú személy, politikus, hadvezér, király, vagy éppen királynő, királyné. Ugyanakkor vannak olyan periódusok, és személyiségek, akik inkább az háttérben húzódnak meg, és inkább a színfalak mögül irányítják a folyamatokat. George Frost Kennan és John Lukacs levelezését most könyvben is kiadták.

olvass tovább

Kinek mi az élet

A magam részéről úgy gondolom, hogy nincs elfogadhatatlan életforma, maximum az embereknek különböző elképzelései vannak az életről, és az együttélésről, a párkapcsolatról. A gondolat boncolgatása során merült fel a kérdés egy baráti társaságban: kinek, mi a normális élet?

olvass tovább