Tudtad-e? – A 2016-os Oscar-díj esélyesei

  • 2015. december 30.

2016 február 28-án megrendezésre kerül a 88. Oscar-gála. Egyelőre még a jelöltek listáját sem hozták nyilvánosságra, ezzel még két hetet, egész pontosan január 14-ig kell várnunk, abban viszont már most biztosak lehetünk, hogy az idei esélyes filmek, az előző évek kínálatához hasonlítva, az egyik legszélesebb és –színesebb skálán mozognak.

olvass tovább

Sorozatok az új évre

Én sem hiszek az újévi fogadalmakban, de ha te lennék, minden kételyem és hitetlenségem ellenére is megfogadnám (és persze be is tartanám), hogy amint tehetem, egy hatalmas tál popcornnal ölemben bámulnám végig az összes évadát az alább említett sorozatoknak. Figyelem, egy elfogult néző sorozatajánlója következik.

olvass tovább

A legjobb társasjátékok az ünnepekre

  • 2015. december 25.

Hurrá itt a karácsony! Az ajándékozás mellett bizony elindul a vándorlás, és egészen biztos, hogy a barátnőid is meglátogatnak majd. Jó sok idő elmegy majd,hogy kibeszéljétek, kivel mi történt és ki milyen ajándékot kapott , bőgtök majd egy sort a legromantikusabb kötelező karácsonyi filmeken,és aztán Utána játszatok egy jót! Mi pedig adunk hozzá néhány egészen egyszerű ötletet.

olvass tovább

Novemberi programajánló a sokszínű nőknek

A november izgalmasabbnál izgalmasabb programokat ígér, méghozzá az élet minden területén. Most 5 eseményt ajánlok neked, melyeken én mindenképp ott leszek, és a maga nemében, kivétel nélkül, igazán páratlan szórakozást ígérnek. Nem mondom, hogy kötelező a részvétel, de erősen ajánlott. Mindegyiken!

olvass tovább

Randiötletek a hosszú hétvégére

  • 2015. október 23.

Az ősz és az október is rengeteg izgalmas programot tartogat számunkra. Összegyűjtöttünk néhány olyan randiötletet, eseményt, szórakozási lehetőséget, mely felkeltheti érdeklődéseteket a hűvös idő ellenére is.

olvass tovább

5 könyv a női strandtáskákba

  • 2015. július 21.

Tengerpart, Balaton, kert, vagy a nagyszülők hegye. Megannyi opció, hol pihenhetjük ki magunkat nyáron. A helyszín talán mindegy is, ha van nálunk egy jó könyv! Most öt könyvet ajánlok a női olvasóknak, amit mindenképpen érdemes becsomagolni a táskába.

olvass tovább

Ha péntek, akkor Villány

  • 2015. július 03.

Rendezvénysorozat Magyarország egyik legszebb és leghíresebb borvidékén. Ha ki akarsz szakadni a szürke hétköznapokból, a főváros zajából, finom ételekre és kiváló borokra vágysz, megtaláltuk a neked való helyszínt. Még akkor is, ha csak egy napod van a szórakozásra. Ha ezek közül bármelyik igaz rád, egy dolog biztos, itt a helyed. Szóval, Ha péntek, akkor Villány!

olvass tovább

Hasznos tippek nyári tábor előtt

  • 2015. június 14.

A nyári szünet megszervezése a szülők számára nem feltétlenül játék és szórakozás. A hosszúra nyúlt pihenés közben gondoskodni kell a gyermekek felügyeletéről. Ki és mikor tud vigyázni rájuk? Hogyan osszák be a szabadságukat? Mennyire mozgósíthatók a nagyszülők? Egyszerű megoldásnak tűnik egy-két táborba is befizetni a gyereket, de vajon el lehet már engedni egyedül egy hétre? El tudja majd magát látni? Mi lesz, ha nem tetszik neki, és haza akar jönni?

olvass tovább

Laza és természetes szórakozás Keresztes Ildikó tálalásában

Április 23-án végre újra megnyitotta kapuit a Budapest Park. A szabadtéri szórakozóhely szervezőiben idén sem kell csalódnunk, hiszen igazán izgalmas bulikat ígérnek nekünk. Rögtön elsőként csütörtök este itt volt egy fergeteges Keresztes Ildikó koncert, aki bandájával együtt melegítette be a friss levegőre és zenére vágyó közönséget.

olvass tovább