Kulcsszó keresés /


14 tipikus Instagram profil típus, amit te is biztosan követsz

Az Instagram az egyik leginkább magával ragadó social media felület, mégpedig a képek miatt. Többnyire vizuális lények vagyunk, kiskorunk óta a fényképalbumokat bújjuk, ha valamilyen szaftos vagy érdekes részletre vagyunk kíváncsiak a család vagy mások életéből. Mégis mi változott volna a közösségi hálók világában? Bomba mami, "igazi" anyuka, az állatbarát, a cukrász, a celeb/influencer... te is ismered (és követed) őket, ugye?

olvass tovább

Dolgok, amik nem számítottak az Instagram előtt

  • 2017. október 11.

Kijelenthetjük, hogy ma már Instagram lázban ég a fél világ, mindent posztolunk, ami kicsit is esztétikus, legyen szó egy jól elkapott szelfiről, az ebédünkről, vagy épp az aznapi viseletünkről. És bár nehéz elképzelni az életet enélkül a közösségi oldal nélkül, mi azért megpróbáltuk, és összeszedtük, mik azok a dolgok, amik nem számítottak az Instagram előtt.

olvass tovább

A látszat néha csal – 10 fotó, ami nem éppen úgy készült, mint ahogyan elsőre gondolnánk

  • 2017. szeptember 16.

Manapság már cseppet sem lepődünk meg azon, hogy milyen sokszor „ver át” minket mindaz, amit a világhálón és a social médiában látunk. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor egyáltalán nem az emberek megvezetése a cél, mindössze csak szeretnének valami igazán látványos vagy érdekes dolgot alkotni. Így van ez a most következő felvételek esetében is, melyeket igazán kreatív fotósok valósítottak meg.

olvass tovább

Social media kontra párkapcsolat

Felrakott egy képet Instára. Belőtt haj, Tom Hardy-féle csuklyásizom, szemében a kétségbeesés, hogy jöjjön már bárki, aki odavan érte. Megláttam, hogy ez te vagy, és rögtön elment a kedvem az éjféli görgetéstől.

olvass tovább

10 ok, amiért ne facebookon beszélj meg fontos dolgokat

  • 2016. március 03.

Az elmúlt évtizedek során sokat fejlődött a technológia, ami nagy hatással van az emberi kapcsolatokra is. Az internet segítségével megnyílt előttünk a világ, de számos problematikát is felvet. Egyre többen vállnak a rabjává, olyan trendeket követve, ami nem normális. Most a chatre fókuszáltunk, és összeszedtük nektek pár pontban, hogy miért nem szabad fontos dolgokat az interneten keresztül megbeszélni.

olvass tovább

Kiket ne kövess semmiképp 2016-ban

Itt az új év, épp ideje megszabadulni azoktól a social media falaidat eltömítő emberektől, akikre semmi szükséged. Akik nem inspirálnak, akiktől nem tanulsz, akik nem érdekelnek. Túl rövid az élet érdektelen emberek életét átélni nap mint nap!

olvass tovább

Facebook-féltékenység

  • 2015. szeptember 17.

Az élet fenekestül felfordult, mióta az internet és a közösségi hálók beleszőtték magukat a mindennapokba. Kialakult a virtuális intimszféra, a facebookos magánélet. Arról azonban ritkán szól a fáma, hogyan kell ezt tiszteletben tartani. Hol van az a bizonyos határ? Meddig illik elmenni a mások utáni kutakodásban? Ami kikerül, az mindenkire tartozik? Hát, nem.

olvass tovább

Az 5 legidegesítőbb ember Facebookon

  • 2015. augusztus 25.

Facebook. Áldás, vagy átok. Van, aki imádja, van, aki szidja. Alapjában véve egy normál ember beszélget, kapcsolatot ápol és épít. Megosztja örömeit, és egy kellemes beszélgetésbe elegyedik. Normál módon, naponta pár alkalommal van fent. Viszont ahogy az lenni szokott, itt is jelen vannak a különcök. Azok, akik a megszokottól eltérően kezelik a közösségi oldalt. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttem – a teljesség igénye nélkül - az öt legidegesítőbb, öt legtöbb kérdést felvető Facebook felhasználót.

olvass tovább