Kulcsszó keresés /


A férfinak is szüksége van visszajelzésre

Talán sokan azt gondolják, átesvén a ló túlsó oldalára, hogy kizárólag a férfi feladata a nő felé kifejezni az érzelmeit, a másik hiányát, hozzá való ragaszkodását, rajongását. Ugyan alapvetően a férfi dolga a hivatalos etikett szerint a hódítás, de egy kiegyensúlyozott kapcsolatban a nőnek is éreztetni kell a férfival az irányába megélt érzelmeit, hogy szüksége van a férfira, hogy szereti azt, hogy fontos neki.

olvass tovább

Daalarna a New York-i divathéten

  • 2013. október 31.

Mindig elképesztő csodálattal kísérem figyelemmel Benes Anita, a Daalarna tulajdonosaként és tervezőjeként végzett munkáját. A háromgyermekes anyuka 2002-ben alapította meg a Daalarna Couture-t, annak érdekében, hogy önállóan, maximális szakmai tudással és elhivatottsággal tudja megvalósítani terveit. Az ehhez szükséges alapokat a tervezőnő, a párizsi ENSAD-on, valamint az Iparművészeti Egyetemen sajátította el. A cég alapfilozófiája a maximális igényességhez, a kifinomult minőséghez való ragaszkodás, az angol, francia és brit stílusjegyek követése mellett.

olvass tovább

Napi Üzenet - október 6.

  • 2013. október 06.

A mai napon minden téged bántó problémádat megoldhatod ez a mai nap Áldása, igazsága. Ma válj meg végleg minden régi szokásodtól, és cselekedj ennek megfelelően, lomtalaníts. Napi megerősítés: Elengedek minden régi dolgokhoz való ragaszkodást, fájdalmat és új csodás, gyógyító szokásokkal helyettesítem.

olvass tovább

Napi Üzenet - december 27.

  • 2012. december 27.

A mai napon engedd meg magadnak, hogy elmúljanak, meghaljanak életednek azon részei, amelyek már nem szolgálnak, hogy Újjászüless a Fényben. Ma élj a baráti programoknak, szórakozz! Napi megerősítés: elengedem a múlthoz való ragaszkodást, és újjászületek.

olvass tovább

Napi Üzenet - október 28.

  • 2012. október 28.

Ma merem elhagyni, ami már lejárt és idejét múlta. A mai nap az aktív pihenésé, edzés. Napi megerősítés: Bátram követem az Újat a régihez való ragaszkodást megszüntetem, Most.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - június 25.

  • 2012. június 25.

Néha kellenek nehéz, sors-meghatározó, sors-fordító események az ember életébe. Ezektől mindig új megvilágításba kerül az életünk, a hétköznapjaink és általában mi magunk. Abban segítenek, hogy új életet kezdjünk, más szemmel nézzünk a világra, változzunk és új dimenziókat nyissunk. Egy-egy nehéz, viharos helyzet hozzásegíthet ahhoz, hogy elengedjük ragaszkodásunkat egy párkapcsolathoz, munkához, vagy bármi máshoz, s hogy minden elengedéssel valami újnak adjunk helyet!

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - VII. / Kedd

  • 2012. január 31.

Egyetlen dologban vagyok egészen biztos, abban, hogy az ember semmiben nem lehet biztos. Akárhányszor kialakítok egy véleményt és megnyugszom, hogy ez így van, tényleg így, rögtön találkozom valakivel, aki egészen másképp gondolkodik ugyanarról a helyzetről és már meg is kell változtatnom a véleményem. Idővel kénytelen voltam belátni, hogy képtelen vagyok megtartani egy véleményt, mert a dolgok állandóan változnak, a világgal kapcsolatos tapasztalataim folyamatosan gyarapodnak s nincs más lehetőségem, mint megtartani a frissességet a világlátásomban és nyitottnak maradni. Amint beleragadok egy élethelyzetbe vagy véleménybe a ragaszkodásom függőséggé válik, aminek az elengendése nagyon fájdalmas lehet.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - I. / Hétfő

  • 2011. december 19.

Szerintem az élet kézben tartható és többé-kevésbé irányítható. Persze ésszerű tudomásul venni, hogy állandó változásban van és ha mi magunk a ragaszkodásunkkal megpróbáljuk megállásra kényszeríteni bajba kerülhetünk. Az életet valahogy úgy kell kezelni, ahogy a hajó fölött szálló sirályok repülnek. Felülnek a légáramlatra és azzal szállnak. Hol feljebb, hol lejjebb, ahogy az áramlat kívánja, s közben a szárnyaikat alig mozdítják. Ha megtanulunk figyelni az élet jeleire, ha nem vagyunk türelmetlenek, nem próbáljuk megerőszakolni a sorsot, árral szemben repülni, s élünk a lehetőséggel ha ránk talál a szerencse, minden jól fog alakulni! Bátran tárjuk ki a képzeletbeli szárnyainkat és repüljünk!

olvass tovább