Kulcsszó keresés /


Elhunyt Novák Dezső

  • 2014. február 26.

75 éves korában elhunyt Novák Dezső, a magyar labdarúgás egyik legeredményesebb egyénisége, kétszeres olimpiai bajnok, a Ferencváros örökös bajnoka – olvasható az mlsz.hu-n.

olvass tovább

Amit nem tudtál Szocsiról

  • 2014. február 25.

Minden Olimpia alkalmával visszafojtott lélegzettel várja a nagyközönség, hogy a szervezők mivel nyűgözik le a világot. Négyévente egyre nagyobb és nagyobb izgalommal kíséri mindenki figyelemmel a játékokat, legyen a szó a nyári vagy a téli Olimpiáról. Most a Szocsiban rendezett téli játékok kapcsán összegyűjtöttük a legérdekesebb részleteket.

olvass tovább

Olimpiai party

  • 2014. február 19.

Ugye téged is magával ragadott a Szocsiban megrendezésre kerülő téli olimpia láza? Még ha nem is vagy kifejezetten sportrajongó, akkor is magával sodornak az eredményekről szóló hírek, és a környezetedben legalább 1 ember biztosan él-hal valamelyik sportág iránt. De mi a teendő, ha éppen a közvetlen környezetedben van eme személy és netán még ünnepnap is közeleg a számára? A válasz egyszerű, lepd meg egy vagány olimpiai party-val. Képgalériánkból kiderül az is, hogyan.

olvass tovább

Drága Olimpia!

  • 2014. február 07.

Szocsiban hivatalosan is megkezdődnek a XXII. téli olimpiai játékok! Az ötkarikás esemény megrendezésére az oroszok a becslések szerint az előzetesen tervezett sokszorosát, 51 milliárd dollárt (11 300 milliárd forintot) fordítottak.

olvass tovább

Hírességek a szomszédból

  • 2013. november 13.

Természetes, hogy a tehetsége alapján ítélünk meg egy színésznőt vagy egy énekesnőt, de kíváncsi vagyok mi az oka annak, hogy egy részük a hivatalos megjelenéseken kívül teljes mértékben elzárkózik a külcsínolimpiától.

olvass tovább

Miben menjünk sakkolimpiára?

  • 2013. március 25.

Őrjítő lázban égsz, vajon ki nyeri a következő sakkolimpiát és még azt sem tudtad eldönteni, mit vennél magadra eme jeles eseményre? Ne légy oly nagyon halálra rémülve, összeállításunkban elhoztuk neked a legpompásabb mértani mintákat az idei szezon későn érkező tavaszára.

olvass tovább

Félistenek fürdőnadrágban

  • 2012. augusztus 14.

Ahogy az az olimpiák alatt lenni szokott, a 2012-es londoni játékok közben is egyik szemünk sírt, másik nevetett. De mindkettő megakadt a jó testű férfiakon.

olvass tovább