Kulcsszó keresés /


Bruce Jenner bejelentette, hogy nővé operáltatja magát

  • 2015. február 05.

Tudjátok, van az a Jenner-Kardashian család, egy csomó újgazdag, önjelölt fashionista lánycsemetével, a valóságshow-val, meg a rengeteg megdöbbentő botránnyal. Na, a famíliából eddig is sejthető volt, hogy senkinek nincs ki a négy kereke, de a Kim Kardashian nevetségesen nagy hátsójáról készült képek, és a Kylie Jenner ajkai körül zajló botrányok után, most az egykori olimpiai bajnok apuka, Bruce Jenner sokkolta a világot. Méghozzá azzal, hogy nővé operáltatja magát. Hát, nehéz lépést tartani a lányaival, hogy a pletykalapok címlapjára kerülhessen, de most kétségkívül sikerült.

olvass tovább

Mi marad egy olimpia után?

  • 2014. július 16.

A 2004-es athéni olimpia díszleteit több mint 2,8 millió dollárért építették. A helyszínek karbantartására azonban sok esetben már nem marad büdzsé. Mára lehangoló látványt nyújtanak a jobb sorsra érdemes stadionok és uszodák.

olvass tovább

Elhunyt Novák Dezső

  • 2014. február 26.

75 éves korában elhunyt Novák Dezső, a magyar labdarúgás egyik legeredményesebb egyénisége, kétszeres olimpiai bajnok, a Ferencváros örökös bajnoka – olvasható az mlsz.hu-n.

olvass tovább

Amit nem tudtál Szocsiról

  • 2014. február 25.

Minden Olimpia alkalmával visszafojtott lélegzettel várja a nagyközönség, hogy a szervezők mivel nyűgözik le a világot. Négyévente egyre nagyobb és nagyobb izgalommal kíséri mindenki figyelemmel a játékokat, legyen a szó a nyári vagy a téli Olimpiáról. Most a Szocsiban rendezett téli játékok kapcsán összegyűjtöttük a legérdekesebb részleteket.

olvass tovább

Olimpiai party

  • 2014. február 19.

Ugye téged is magával ragadott a Szocsiban megrendezésre kerülő téli olimpia láza? Még ha nem is vagy kifejezetten sportrajongó, akkor is magával sodornak az eredményekről szóló hírek, és a környezetedben legalább 1 ember biztosan él-hal valamelyik sportág iránt. De mi a teendő, ha éppen a közvetlen környezetedben van eme személy és netán még ünnepnap is közeleg a számára? A válasz egyszerű, lepd meg egy vagány olimpiai party-val. Képgalériánkból kiderül az is, hogyan.

olvass tovább

Drága Olimpia!

  • 2014. február 07.

Szocsiban hivatalosan is megkezdődnek a XXII. téli olimpiai játékok! Az ötkarikás esemény megrendezésére az oroszok a becslések szerint az előzetesen tervezett sokszorosát, 51 milliárd dollárt (11 300 milliárd forintot) fordítottak.

olvass tovább

Hírességek a szomszédból

  • 2013. november 13.

Természetes, hogy a tehetsége alapján ítélünk meg egy színésznőt vagy egy énekesnőt, de kíváncsi vagyok mi az oka annak, hogy egy részük a hivatalos megjelenéseken kívül teljes mértékben elzárkózik a külcsínolimpiától.

olvass tovább

Miben menjünk sakkolimpiára?

  • 2013. március 25.

Őrjítő lázban égsz, vajon ki nyeri a következő sakkolimpiát és még azt sem tudtad eldönteni, mit vennél magadra eme jeles eseményre? Ne légy oly nagyon halálra rémülve, összeállításunkban elhoztuk neked a legpompásabb mértani mintákat az idei szezon későn érkező tavaszára.

olvass tovább