Kulcsszó keresés /


Real women eat

  • 2013. április 12.

"Nagyon régen szánt szándékkal éheztettem magam, mert meg akartam felelni valakinek. Az a valaki azt mondta, hogy kövér vagyok. A mindenkori testalkatomról nagyjából annyit, hogy valahol Marilyn Monroe és Scarlett Johannson környékén van a képzeletbeli testkép listán, ergo sose voltam vékonydongájú, kifutóra bajosan mehettem volna.

olvass tovább

Nyereményjáték Marilyn Monroe-val

  • 2012. augusztus 25.

„Csók, Marilyn!” címmel nyereményjátékot indított a szegedi REÖK a facebookon. A népszerű Monroe-kiállításra invitáló, virtuális képeslappal minden héten páros belépőt nyerhet egy szerencsés.

olvass tovább

Minden, ami Marilyn Monroe

  • 2012. február 14.

Bár Norma Jane örök, és stílusa mindmáig követendő, így újabb MM hullám várható minden fronton: a divat, a kiegészítők, a lakberendezés és akár a zenék terén is.

olvass tovább

Itt hunyt el Marilyn Monroe: Elkelt!

  • 2010. szeptember 28.

Elkelt az a ház, melyben Marilyn Monroe elhunyt, méghozzá a kikiáltási ár felett. Amikor valaki egy olyan házat próbál meg eladni, amelyben valamelyik híresség lakott, mindig felbukkan az örök kérdés: Az, hogy egy hírességé volt korábban a ház, elegendő ahhoz, hogy a vevők a zsebükbe nyúljanak?

olvass tovább

10 szókimondó idézet Marilyn Monroe-tól

Marilyn Monroe halála után is szexszimbólum, az „igazi nőies nő” megtestesítője. A munkáslányból lett hollywoodi színésznő erotikától és szerelmektől túlfűtött bohém életében nem volt helye a mellébeszélésnek. Íme 10 idézetet a csípős nyelvű, szőke szépségtől, amit minden nőnek ismernie kell.

olvass tovább