Kulcsszó keresés /


Kapucnis babaruhák– csak divatosak vagy praktikusak is

  • 2013. november 14.

Amikor még nem volt kisbabám és láttam pici gyerekeket jópofa, kapucnis pulóverekben, azt gondoltam, hogy ilyen majd az én gyerekemnek is lesz, mert nagyon trendi és vagány babaruha. Természetesen be is szereztem néhány darabot és az első sétánál – ami nyáron volt – rá is adtam Fridára. Aztán jöttek a hidegebb idők, amikor a kapucni jelentősége megnőtt volna, de úgy éreztem sok esetben inkább egy plusz fölösleges, melegítő réteggé vált.

olvass tovább

North West és a Paris Fashion Week esete

  • 2013. október 08.

Kevés olyan kisbaba van, akinél biztosak lehetünk benne, hogy a sárga köves út aranytömbökkel lesz kikövezve. Metaforikusan, de többnyire szó szerint is. Beyoncé – Jay-z Blue Ivy Cartere, és Swizz Beatz – Alicia Keys Egypt Deanje mellett a legfiatalabb trónörökös egyértelműen a Kanye West – Kim Kardashian páros North – avagy Nori – West nevű kislánya.

olvass tovább

Síoktatás magyaroknak

  • 2008. február 24.

Miért is emeltem ki, hogy magyaroknak? Mivel hazánk alacsonyabban fekszik, mint ahol síelünk, illetve a legtöbben az íróasztal mellől felkelve indulnak neki a hegyeknek, ezért máshogy kell felkészülni a síelésre, és máshogy kell tanulni ezt a sportot. Ellenben az alpesi országokban már a kisbabák is a hóban játszanak és fel sem merül bennük, hogy télen ne síelnének, és ne iratkoznának be egy síklubba.

olvass tovább