Kulcsszó keresés /


„Hisztérikus módon, addig álltam ott a WC felett, ameddig már mindenem remegett” – Egy bulimiás lány története

Egyre több ismerősömről derül ki, hogy evészavarokkal, testképzavarral küzd, sokuknál ez az anorexia, bulimia betegségig fajult. A gyanúm, miszerint ebben a közösségi médiának és az általa felmutatott ideáknak hatalmas szerepe van – nemrég kézzelfogható bizonyosságot nyert. Egy 21 éves, pesti egyetemista lány személyében, aki bulimiával küzdött, de még időben kért segítséget, és ma már úton van afelé, hogy maga mögött tudja az étkezési zavarokat.

olvass tovább

Mit és mit ne viselj idén nyáron

Nyilván, gardróbunk szereplői elsősorban testalkatunktól, az időjárástól, ízlésünktől, pénztárcánk vastagságától, és csak másodlagosan függnek az éppen aktuális trendektől. Ha utóbbi tényezőt is számításba szoktad venni, ha teheted, íme, a szezon feltörekvő és nyugdíjba vonuló trendjei.

olvass tovább

Ezekre figyelj, ha a nyári melegben indulsz futni!

  • 2016. június 23.

Attól még, hogy nyár van, az embernek nem kell lemondani a szokásos futásairól, de ilyenkor sokkal körültekintőbbnek, óvatosabbnak kell lenni. Összeszedtük 7 pontban a legfontosabbakat, amiket mindenképp jó észben tartani a nyári melegben való futások alkalmával!

olvass tovább

#NoWomanEver - Kampány az utcai szexuális zaklatás ellen

Viszonylag új, de annál népszerűbb kampány terjed a közösségi oldalakon, nevezetesen a #NoWomanEver, amivel a nők az utcai szexuális zaklatásokra és azok kiábrándító, abszurd voltára hívják fel a figyelmet. Ehhez csatlakoztunk mi is, és fűztük tovább a gondolatainkat a témáról, hiszen ez egy igenis zavaró, bántó tényezője a mindennapjainknak.

olvass tovább

5 stílustrükk, amit Olivia Palermotól tanultunk

  • 2016. június 22.

Olivia Palermo egy ócska hollywoodi sorozat színésznőjéből lett stílusikon, egyben Johannes Huebl, német modell felesége. Ma már milliók irigylik mindig tökéletes megjelenését, és lesik a paparazzik által jól dokumentált, minden mozzanatát – nem véletlen.

olvass tovább

DIY: Így készíts hullámos, tengerparti frizurát otthon

Imádjuk az igazi strandos, tengerpartos hullámokat a hajunkban, legalábbis én mindig is így voltam ezzel. Viszont a városban járkálva is jól tud mutatni egy laza fürtös, de inkább hullámos haj. Nyárias, tengerpartot idéző, és otthon is könnyedén kivitelezhető – sós víz és napsütés nélkül is. Meg is mutatom, hogyan!

olvass tovább

Nyári bakancslista

Én a fanatikus nyár imádók táborába tartozom, már ősz végétől számolom vissza a heteket, majd a napokat a júniusi meleg beköszöntéig, azt hiszem, fel tudnék sorolni több száz dolgot, amiért ez a kedvenc évszakom. De mostanra gondoltam megteszi egy tartalmas bakancslista is, 15 olyan dologgal, ami a feledhetetlen nyarak- így az ideinek is- elengedhetetlen része kell, hogy legyen.

olvass tovább

Így viseld a nyár legmenőbb kiegészítőjét, a szalmakalapot

  • 2016. június 16.

A szalmakalap nem csupán stílusos kiegészítője lehet egy nyári outfitnek, de praktikus alapdarab is, ami véd a nap káros sugarai ellen. Viseld bátran a városban is, hiszen feldobja a néha monoton hétköznapi szetteket, és tengerparti hangulatot csempész az összeállításba. Íme, egy kis inspirációforrás a vásárláshoz!

olvass tovább

A tavalyi év 20 legjobb eljegyzési fotója

  • 2016. június 13.

Az amerikai Junebug esküvőszervező cég pályázatot hirdetett, amelyben 2015 legjobb eljegyzési fotóját keresték. 35 profi fotós küldte be az emlékezetes pillanatot megörökítő fényképét különböző országokból, íme, a legjobb húsz, amely hitelesen tükrözi a leírhatatlan érzelmeket.

olvass tovább