Kulcsszó keresés /


Nincsenek igazi férfiak?

Hallom nap, mint nap nők szájából a mondatot. Hiányolják a férfit, az igazi férfit nagy F-betűvel. Örökös dilemma a mai világ nőinek, hogy hova tűnt a romantika, az udvarlás, a lovagiasság és a határozottság az erősebbik nemből. De vajon elgondolkozunk mi nők azon, hogy ez mennyiben a mi hibánk is?

olvass tovább

A férfias férfi

Mi nők gyakran próbáljuk megvitatni, hogy mi mindent is gondolunk férfiembereinkről, és sokszor előfordul, hogy egy halom negatív és pozitív címke közt találjuk magunkat. Szingliként vagy kapcsolatban élőként is egyaránt van elképzelés arról, hogy milyennek is kell lennie a nagybetűs férfinak. De vajon az elképzelés mennyire fedi a tényleges valóságot?

olvass tovább

Igazi férfi, vagy amatőr seggfej?

A legutóbbi írásaim óta rengetegen kerestetek és kérdeztétek tőlem, hogy véleményem szerint miként tudjátok eldönteni, hogy a randitok alanya intelligencia és érzelem tekintetében fel tudja-e venni a versenyt. Lássuk be, sokaknak a kígyó uborka szintjének való megugrása is kihívás a mai világban. És, hogy teljesen ne combosodj ki tőlük idegileg, segítek neked messze elkerüli őket.

olvass tovább

9 plusz 1 Brad Pitt mozi, amit látnod kell!

  • 2014. április 01.

Brad Pitt egy igazi férfiisten, aki mást mond, az hazudik. Észveszejtően jóképű, fantasztikus színész, szerető társ és apa. Nincs okunk nem imádni. Összegyűjtöttük azokat a legendás filmeket, amiben szerepet kapott, és vétek lenne kihagyni őket. Brad Pitt mozimaratonra fel!

olvass tovább

Az utolsó igazi férfiak

  • 2013. szeptember 30.

Te, Veronka, emlékszel még azokra a szép, fehérarcú nőkre, akik koromszínű hajjal, vérpiros szájjal jártak régen mulatni? Olyanok voltak, mint a gésák a titkos ősidőkből, és nagyon irigyek voltunk, amikor megjelentek az Orfeumban, mert az összes férfi egyből őket akarta. Álltunk a pultnál és mi is őket néztük, mert valóban annyira szemrevalóak voltak.

olvass tovább