Kulcsszó keresés /


Graffiti, mint belső dizájn

  • 2016. július 01.

A graffiti általában egyet jelent az illegális falfestészettel, a vonatok és metró aluljárok többnyire ízléstelen irka-firkáival. Egy ukrán művész, Pavel Vetrov azonban gondolt egyet, és új értelmet adott a graffitinek: hotelszobák unalmas falfelületeibe csempész velük merész és modern frissességet.

olvass tovább

Kocsmavacsorák a Gellértben

  • 2016. február 18.

A Gellért Hotel lesz az ország legnagyobb sörkocsmája. A Danubius Hotel Gellért majd’ 100 éves történetének legnagyobb átváltozására készül február 19-21 között. Budapest egyik legszebb szállóépülete az ország legnagyobb sörkocsmájává avanzsál, benne eszem-iszom, dínom-dánom, ahogy ez egy sörfesztiválkor illik.

olvass tovább

Barlangba vájt, gyönyörű panorámás étterem az olasz riviérán

  • 2016. február 08.

Van romantikusabb egy gyertyafényes vacsoránál a tengerparton? Mi sem gondoltuk volna, hogy a válasz lehet igenlő, amíg a dél-olasz Polignano a Mare nevezetű településen meg nem nyitott a barlangoldalba vájt Grotta Palazzese hotel és étterem, káprázatos kilátással az Adriai-tengerre. Szemet gyönyörködtető képek következnek!

olvass tovább

Jude Law fogadást kötött

  • 2015. november 03.

Az 5. Whisky Show Budapest több, mint harminc kiállítót és számtalan whisky-t sorakoztat fel november 7-én a Corinthia Hotelben. A rendezvényre Budapestre érkezik Colin Dunn whisky nagykövet, aki azt a ritkaságot, a Johnnie Walker BlueLabelt is kóstoltatja, amely másodjára inspirálta versengésre Jude Law-t és GiancarloGianninit.

olvass tovább

Íme a világ 12 leggyönyörűbb hotelje

  • 2015. szeptember 18.

A World Architecture Fesztiválon minden évben megválasztják a világ legszebben megtervezett épületeit. Idén 338 terv versenyzett több kategóriában, és bár a győztest csak novemberben hirdetik ki a szingapúri Marina Bay Sands Hotelben, most megnézhetitek a legjobb 12-nek választott szállást. Szemeket kinyitni, szájakat becsukni!

olvass tovább

Zsigmond Vilmos szobát kapott születésnapjára

  • 2015. június 25.

Habsburg Ottó, Richard Nixon és Andrew-Lloyd Webber után immár a magyar származású, Oscar-díjas operatőrről, Zsigmond Vilmosról is lakosztályt neveztek el a Danubius Hotel Gellértben. A névadó ceremónián, a 85. születésnapját a szállodában ünneplő művész személyesen is jelen volt.

olvass tovább

Börtönszálló - luxus a rácsok mögött

  • 2015. június 20.

A holland Het Arresthuis szálló épülete 1863 - tól 2007 - ig börtönként funkcionált, aztán átalakították luxushotellé. Mindezt tették úgy, hogy meghagyták az épület börtönjellegét. A mintegy 150 cellából így 35 szobát és 7 luxuslakosztályt csináltak. Nézd meg a lenyűgöző képeket!

olvass tovább

A sztárok legjobb hotelei

  • 2015. június 02.

Néha a sztároknak sem árt, ha több lábon állnak. Így nem ritka, hogy híres zenészek, színészek szívesen fektetnek a szállodaiparba is. Ezek többnyire különleges luxushotelek, ahová más celebek is szívesen mennek pihenni. Most megmutatjuk, mely sztároknak vannak a legmenőbb szállodáik!

olvass tovább

Ketten a világ körül

  • 2015. április 15.

Fiatalok, gyönyörűek és gazdagok. Jay Alvarez és Alexis Rene mesébe illő élete egzotikus tájakon és csodás kalandokon át vezet: hol helikoptereznek, máskor hegyet másznak, hullámszörföznek, vagy éppen csak egy hotelben pihennek. Életüket pedig napról napra dokumentálják az interneten, hogy mi is beleláthassunk egy kicsit.

olvass tovább