A párkapcsolatban nincs leigázó, és nincs behódoló

Egy komplett személyiségjegy skálát hozunk felszínre egymásból, tiszta, nemes emberi tulajdonságokért vájkálok benned, élve boncollak kíméletlenül. Értőn kibányászod, felszínre hozod az igazgyöngyöt belőlem, keresed a nem hamisan csillogót, fölöslegesen szemfényvesztőt. Sorban kihelyezem az asztalra, amit belőled hoztam felszínre éppen: felelősségtudat, férfiasság, lovagiasság, gondoskodás, karizma. Rendezgetem őket, mint frissen szerzett ajándékokat, boldog vagyok velük.

olvass tovább

Szeretlek, gyöngyöm a gyöngyöd

  • 2015. május 15.

Önmagából kifordult világunkban torz a tükör is, amit magunk felé tartunk. Inkább színes üveggolyón át figyeljük a világot, azt gondoljuk, majd megszépíti a szürke, eltorzult, értékét és értelmét vesztett valóságot. Mennyire számít a pénz az emberi kapcsolatokban? Mennyire számít a szerelemben? Manapság egy randi kísértetiesen hasonlatos egy szociológiai felméréshez. Hol élsz? Mid van? Mit birtokolsz? Van gyereked? De azért az exed fizet, ugye? Nem azért kérdezem, de érted. Én nem igazán vállalok be gyereket. Saját lakás, vagy csak bérled? Autód van?

olvass tovább

Valódi gyöngyszemek

  • 2014. november 16.

A Majorica gyöngyöket Manacor-ban gyártják Majorca északi részén. Egy Majorica ékszer generációk tudása és több mint 120 év tapasztalata teszi igazán különlegessé. a Majorica kollekciója több mint 800 fajta ékszerből áll, a leg alapabb modelltől a leginnovatívabb designiig, de mindig középpontban a gyöngy-el. A folyamatos változás és megújulás a márka lételeme ezért is mutat be minden évben 4 új kollekciót.

olvass tovább

Mini outfit - street style

  • 2014. május 23.

Amikor ezt a szettet választottuk, hét ágra sütött a nap, és csak remélhetjük, hogy a következő hónapban már nem lesz ennyire szeszélyes az időjárás. Ami nem utolsó szempont, hogy a reggeli öltözés újra gyorsabb és könnyebb lesz. A szezon egyik nélkülözhetetlen darabja a tornacipő, ami nem csak trendi, de kényelmes viselet is. Amit különösen azért szeretünk, mert hordható leggings-el, de akár elegáns szoknyával is. Több márka kínálatában szerepel a tornacipő, szinte a szivárvány összes színében beszerezhető. Az outfitbe ezúton egy kis mix & match stílust is belevittünk, ami attól izgalmas, hogy többféle anyagok, mint a csipkebetétes póló a farmerral , és különböző minták, mint a virágmintás tornacipő, a pöttyös nadrággal és a csíkos táskával kombinálható. A laza, vagány „street style-hoz” becsempésztünk egy kis romantikus gyöngysoros hajpántot. Ha pedig egy kerti party megköveteli az eleganciát, a farmersort blúzzal tökéletes választás lehet.

olvass tovább

20 csodás csillogó ruha az ünnepekre

  • 2013. december 15.

Kevés olyan alkalom van egy évben a születésnapunkon kívül, amikor táncolhat rajtunk a fény. Céges karácsony, családi kör, szilveszteri buli, vagy évzárás, bátran válasszunk flittereket, gyöngyöket, aranyat, vagy ezüstöt. Nem alkat vagy életkorfüggő, mindenkinek jól áll!

olvass tovább

Ablakkal a világra

  • 2013. május 08.

Odakint madárcsicsergéstől hangos az erdő, már előbújtak a Héricsek, Hajnalkák és Gyöngyikék. A mohába öltözött terebélyes tölgy lábánál, imitt-amott látni még lila Ibolyákat is, bátran utat tör magának a földes úton a korai csalán.

olvass tovább

Nézői rekordot döntött az idei Nemzeti Vágta rendezvénysorozat

  • 2011. szeptember 20.

Vasárnap este ért véget a magyar városok és falvak ünnepe, az immáron negyedik alkalommal megrendezett Nemzeti Vágta. A budapesti Hősök terén a Bajai Kistérség település versenyzője, Molnár Gyöngyi emelhette magasba a bajnoki cím dicsőségének vándordíját, a Nemzeti Vágta ’48-as huszárszablyát. A bajnoki cím mellett ő vihette haza nevezőjének a 10 millió forintos fődíjat. A második helyet Almáskeresztúr, a harmadik helyet pedig Siófok szerezte meg. Az ötnapos országimázs-fesztiválon 150 000 feletti látogató szórakozott a színes programokon.

olvass tovább

Marine Lady chronograph

  • 2011. augusztus 04.

A csodálatos Marine Lady óra fehér és rózsa aranyból, szélein 74 gyémánttal ékesített, kézzel készített alkotás. Természetes gyöngyház számlappal, a dátum fölött hullámos gyémántberakással, kaucsukbőr szíjjal, s 18 karátos arany csattal.

olvass tovább