Kulcsszó keresés /


19 Barbie baba öltözék, amit híres designerek terveztek

  • 2015. szeptember 15.

Barbie-t legalább annyian szeretik, mint utálják. Az egyik legvitatottabb játék a piacon. Ám egy dolog tény: a legdivatosabb is. 1959-es születése óta számos nagy márka képzeletét inspirálta, így olyan nagy nevek terveztek neki ruhát, mint Chanel, Dior, Armani vagy Oscar de la Renta, hogy csak a legnagyobbakat említsük. Mi pedig összeválogattuk nektek a kedvenc Barbie designer ruha szettjeinket. Jó lapozgatást!

olvass tovább

Friss tavaszi Dior-look

  • 2015. január 30.

Friss színek, üdítő minták és a megunhatatlan new look vonal adja meg az alaphangot a nagy múltú divatház tavaszi, haute couture kollekciójának. Tekintsétek meg a teljes képgalériát a képre kattintva!

olvass tovább

Jennifer Lawrence és a Dior szerelme

  • 2014. november 04.

Jennifer Lawrence az utóbbi évek egyik legsikeresebb színésznője. Nemcsak a filmsikereket halmozza sorra, hanem idén immár harmadjára láthatjuk a Dior arcaként is. Így tehát nem meglepő, hogy a vörös szőnyegen legtöbbször a márka kreációit viseli. Összegyűjtöttük nektek Jennifer legjobb Dior lookjait!

olvass tovább

A történelem emlékezetes divatshow-i

  • 2014. augusztus 05.

A legemlékezetesebb divatbemutatóit válogattuk össze nektek az elmúlt húsz esztendő távlatából. Érdemes végignézni ezeket a feledhetetlen perceket, amik meghatározták a divatvilág folyton változó arcát. Pillantsatok bele a divattörténelmi pillanatokba!

olvass tovább

Legszebb ruhák a couture weekről

  • 2014. július 10.

A 2014/15-ös őszi-téli szezon kollekcióit felvonultató haute couture weekről gyűjtöttük össze nektek kedvenc költeményeinket egy csokorba. Dior, Chanel, Armani és még sokan mások debütálnak most a divatvilág előtt. Csodáljátok meg a legragyogóbb kreációkat!

olvass tovább

Yves Saint Laurent élete a mozivásznon

  • 2014. június 23.

Az Yves Saint Laurent éltéről szóló filmet először a Berlini Filmfesztiválon láthatta a közönség, ami nem mellékesen hazájában, Franciaországban már nagy sikert aratott. Az ízig vérig francia mozi a divatlegenda nagyságának állít emléket. A történet ott kezdődik, amikor Yves asszisztensi állást kap Christian Dior mellett, mely után sikert sikerre halmoz botrányosan újító haute couture kollekcióival. Az életrajzi filmből természetesen a szerelem sem maradhat ki. Divatrajongóknak kötelező!

olvass tovább

Divattervezők jótékonysági babái

  • 2013. november 28.

Idén rendezik meg 11. éve azt a jótékonysági aukciót, mely a Szudán nyugati régiójában élő Darfur-i nehéz sorsú gyermekek megsegítésére hoztak létre- és amely a Frimousses de Créateurs névre hallgat jelenleg. Ebben az évben reméli az UNICEF, hogy megdöntik az eddigi rekordokat. Az idei aukción tizenegy híres neves divattervező vesz részt különleges babáival, mint például Jean- Paul Gaultier, Lanvin , Dior , Chanel, Gucci valamint Louis Vuitton, valamint ékszerészek, művészek egyaránt. Az aukció december 2-án kerül megrendezésre a párizsi Four Seasons Hotelben.

olvass tovább

Wanna be americano

  • 2013. szeptember 19.

Az olasz Muse magazin amerikai style-ban nyomja Hilary Rhoda-val és az ikonikus Lauren Hutton-nal a főszerepben. Akkor tényleg jól énekelte Matt Damon abban a filmben? Tu vo' fa' l'Americano!

olvass tovább

19 kedvenc kampány

  • 2013. szeptember 17.

Összegyűjtöttük nektek az elmúlt tíz esztendő legdögösebb kampányait a kedvenc divatházainktól. Csökkenő sorrendben indul a mutatvány a szívünk csücskétől.

olvass tovább