Kulcsszó keresés /


Híres szerelmespárok nagy korkülönbséggel

  • 2016. április 05.

Ahogy azt mondani szokás, a szerelem nem ismer határokat. Kedvenc sztárpárjaink is ugyanezt vallják, így fittyet sem hánynak a több évtizedes korkülönbségre, ha egyszer a kémia működik. Rivaldafényben a korban össze nem illő, de annál szerelmesebb celebek!

olvass tovább

A legújabb hajátalakítások a sztárvilágban

  • 2016. április 03.

Kedvenc sztárjaink nagyjából olyan gyakran váltogatják hajkoronájuk színét és fazonját, mint amilyen gyakran én a tiszta pólót. Rövidből hosszút, barnából szőkét, és göndörből egyeneset varázsolnak csodatevő fodrászaik. Íme, a legutóbbi átalakulások!

olvass tovább

Ennyit változtak a sztárok az első Instagram fotójuk óta

  • 2016. április 01.

Immáron több mint öt éve örvendeztetheti meg a világ egy Instagram nevű alkalmazáson keresztül különböző fotókkal az arra kíváncsi közönséget. Habár a következő hat ismert embernek a profilja nem ennyire régen aktivizálódott, 2012re azért visszanyúlik az Instagram-történelmük. Összegyűjtöttük a sztárok első képeit, és összevetettük a legfrissebbel. Ennyit változtak ez alatt az idő alatt a celebek:

olvass tovább

13 sztárcsemete, akik lazábbak, mint sztárszüleik

  • 2016. február 29.

A celebek, ahogy a legtöbb szülő, imádnak büszkélkedni gyerkőceikkel, ami Hollywoodban egyet jelent azzal, hogy a fotósok kereszttüzébe pottyantják őket. Legtöbbjük szettje többet ér, mint a ruhatáram összesen, így nem meglepő, hogy sok sztárbébi születésétől fogva úgy viselkedik, mintha a világ ura/úrnője lenne. Alábbi listánkon azért találni néhány kivételt is, szabályerősítő céllal.

olvass tovább

18 sztárpár, akik egy videoklip erejéig sem szakadtak el egymástól

  • 2016. február 13.

Ha esetleg a One Direction extagjának január 28-án megjelent, az internetet lavinaként elöntő videoklipje elkerülte volna a figyelmedet, eláruljuk, a forró videóban betekintést nyerhetünk Gigi Hadid és Zayn Malik immár hivatalos párkapcsolatának kulisszái mögé. A sztárvilágban azonban nem egyedi eset, hogy a celebek szerelmüket bizonyítva videóra veszik kapcsolatukat.

olvass tovább

Gigi Hadid, az új stílusikon (?)

  • 2015. december 27.

  • Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function getPic() on null in /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/local/draw_news_list.php:89 Stack trace: #0 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/modules/1.0_news_list/1.0_news_list_view.php(54): include() #1 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/lib/template/PT_ZONE_CONTENTS.php(27): include('/srv/www/stylem...') #2 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/page_templates/main/main.php(50): include('/srv/www/stylem...') #3 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/index.php(26): include('/srv/www/stylem...') #4 {main} thrown in /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/local/draw_news_list.php on line 89