Kulcsszó keresés /


Az én utam: Magari Kristóf, tetoválóművész

Rovatunk keretein belül szeretnénk nektek olyan tehetséges, inspiráló embereket bemutatni, akik mindannyiunk számára motivációt jelenthetnek, hogy elérjük az életben mindazt, amit szeretnénk . Interjú alanyunk ezen a héten Magari Kristóf tetoválóművész, aki hiába készült egész életében arra, hogy mérnök legyen, inkább egy teljesen más szakmával kezdett el foglalkozni, miután elkezdte az egyetemet.

olvass tovább

Hogyan legyél magabiztos állásinterjún?

  • 2017. március 27.

Az állásinterjú mindig is nehéz kihívást jelentett, még a magabiztos személyek körében is. Az öltözettől kezdve a testtartásig, érdemes odafigyelned az apró részletekre. Nem elég csupán a papíron mutatnod készséged és tudásod, a legfontosabb, hogy lássák rajtad, hogy te vagy az, aki kell. Lássunk hát pár fontos pontot a nagy naphoz!

olvass tovább

Kézfogások a nagyvilágban

  • 2015. március 20.

Ha idegen országba csöppenünk, illik ismerni a kulturális szokásokat. Üzleti utazás során különösen fontos, hogy tisztában legyünk a kézfogásokkal, ha nem akarunk szégyenben maradni.Most összegyűjtöttük 14 ország kézfogási szokásait, amit most ti is megnézhettek!

olvass tovább

Munkahelyi szitokszavak

A stresszes hétköznapok során néha annyira túlterheljük az agyunkat, és annyira igyekszünk profik lenni, hogy éppen emiatt időnként beleszaladunk a legnagyobb hibákba és tűnünk ettől vérlázítóan amatőrnek a szakterületünkön. Íme, azok a bűvös mondatok, amiket nem érdemes kiejteni a szánkon az irodában.

olvass tovább

Európa 25 legszebb szállodája

  • 2014. október 27.

Ha fényűző luxusról beszélünk szállodák tekintetében, többről van szó, mint egy hatalmas úszómedencéről és pazar kilátásról. A Business Insider listája alapján az alábbi szállodák utánozhatatlan kényelmet, kiszolgálást, elhelyezkedést, és nem utolsó sorban felejthetetlen élményt kínálnak a megszállni vágyóknak. A klasszikus elegáns párizsi hoteltől kezdve a mesés olasz villákon, skót golfszállókon át, egészen a budapesti palotáig - ami a lista első helyén áll ráadásul - igen széles Európa 25 top szállodájának palettája.

olvass tovább

Do you speak business? 7+1 szakszó

  • 2014. május 23.

Egy-egy hír vagy hirdetés olvasása közben az ember gyakran találkozik jól csengő, angol vagy latin szavakkal. A legtöbbet ismerjük, ám valljuk be, néha akadnak olyanok, amiknek a jelentésével nem vagyunk teljesen tisztában. Vagy éppen csak rosszul tudtuk.

olvass tovább

Isten éltessen Barbra Streisand

  • 2012. április 12.

Hello, gorgeous! A 75. életévét ünneplő díva igazi élő legenda. Hollywood egyik legnagyobb csillaga, az amerikai show business nagyasszonya csak úgy jellemzi magát: „a színésznő, aki tud énekelni”. Igen találóan fogalmaz, hisz énekesnőként lemezek millióit adja el, színésznőként pedig a színpadon és a vásznon egyaránt sikeres.

olvass tovább