Kulcsszó keresés /


Mini Me by David Beckham

  • 2014. január 18.

Majd két évvel Beckham férfi fehérnemű kollekciója után,  január 30.-án debütál a gyermek fiú kollekció is a H&M  üzleteiben. A Mini-Me elnevezésű kollekcióban ugyanúgy, mint a felnőttben, rövid, alsónadrágokat, hosszú pamut nadrágokat és trikókat találunk.Kétféle árkategóriára bontották, ezeket korosztály szerint határozták meg, úgy, mint a 1,5-8 éves korú kisfiúknak és a 9-14 éves korú, amely már a nagyobbacska fiúknak szól. Kell ennél jobb hír a mini focirajongóknak?

olvass tovább

Lázadók köntöse

  • 2013. március 08.

Végre valami más, valami szokatlan, friss és eredeti a fáradt Chanel és a tucat Beckham után. Amíg a fájdalmasan hosszú Dior show-n elaludtunk, addig Vivienne Westwood bemutatóján csöppet sem unatkoztunk.

olvass tovább

Ringó csípő, szép vádli sportcipőben?

  • 2012. március 16.

Kiemelni a vádlit és optikailag hosszítani a lábakat egy tornacipőben? Hogy lehetséges ez? Bár a '90-es években voltak próbálkozások a sportos surranók és a stílusos magas talpú cipők keresztezésére, 2012 lesz a sportos, tónusos vádlik éve.

olvass tovább

Ismét Spice Girls láz

  • 2012. február 17.

A hír igaz! Mel B, Mel C, Emma Bunton, Geri Halliwell és Victoria Beckham eleget tesznek a Királynő kérésének: a június 4.-én esedékes Jubileumi Gyémánt ünnepségen újra egyesülnek. Sőt, ha minden igaz a londoni olimpiai játékokon is fellépnek majd, mint a szigetország egykori legdrágább exportcikkei. Ennek örömére megidézzük régi stílusukat, ruháikat, és átültetjük őket a 2012-es trendeknek megfelelően. Fűszerezd be Te is a tavaszi ruhatárad!

olvass tovább