Kulcsszó keresés /


Megfizethető luxus kiegészítők

  • 2012. május 15.

Marni, Stella McCartney, Versace, Cavalli, Lagerfeld és Lanvin. Természetesen mindnyájunknak ismerősek ezek a nevek, de mi a közös bennük? Ők azok a tervezők, akiknek különleges kreációit a H&M üzletekben is meg tudtuk vásárolni egy-egy szezon alkalmával.

olvass tovább

Gwyneth Paltrow szexibb mint valaha

  • 2012. február 20.

A Grammy gálán csak úgy sugárzott Gwyneth Paltrow, aki szexibb, mint valaha! Legutóbb a Fertőzés című filmben láthattuk kevésbé csábos szerepben, a márciusi Harper's Bazaar-ban pedig Terry Richardsonnak állt modellt a szőke színésznő.

olvass tovább

Grammy glamúr - Az 54. Grammy gála divatkörképe

  • 2012. február 13.

A soron következő 54. Grammy-díjátadó sok meglepetést tartogatott az izgatott zene és divatrajongóknak. Kék és rózsaszín hajak, visszafogott elegancia és giccs váltotta egymást a vörös szőnyegen. Adele pedig öt Grammy-díjjal zárta az estét.

olvass tovább

Sztártervezők a divatvilágból

  • 2011. június 04.

Az avantgárd lázadóktól a klasszikus márkákig- most megismerheted a legnagyobb divatházak történetét, valamint az is, milyen trendek várhatóak az idei nyáron, és hogy az egyes sztárok melyik márka elkötelezett hívei.

olvass tovább

Versace 2011 tavasz/nyár

  • 2011. január 05.

December óta láthatjuk a Versace 2011-es tavasz/nyári kampányának hivatalos fotóit, melyekhez January Jones, a Mad Men és Rockhajó sztárja adta arcát és főleg testét.

olvass tovább