Kulcsszó keresés /


Real women eat

  • 2013. április 12.

"Nagyon régen szánt szándékkal éheztettem magam, mert meg akartam felelni valakinek. Az a valaki azt mondta, hogy kövér vagyok. A mindenkori testalkatomról nagyjából annyit, hogy valahol Marilyn Monroe és Scarlett Johannson környékén van a képzeletbeli testkép listán, ergo sose voltam vékonydongájú, kifutóra bajosan mehettem volna.

olvass tovább

Melltartóra varrt gombok

  • 2013. március 01.

Az első Playboy magazin címlapsztárja, és az Amerikai Egyesült Államok akkori elnökének szeretője volt. A díva, akire minden nő hasonlítani akart és hasonlítani akar mind a mai napig.

olvass tovább

Nyereményjáték Marilyn Monroe-val

  • 2012. augusztus 25.

„Csók, Marilyn!” címmel nyereményjátékot indított a szegedi REÖK a facebookon. A népszerű Monroe-kiállításra invitáló, virtuális képeslappal minden héten páros belépőt nyerhet egy szerencsés.

olvass tovább

A királynő és Hollywood

  • 2012. június 11.

50 éve a trónon, 50 éve a csúcson, túl vagyunk a jubileumi bulin. Az egész világ fejet hajtott II. Erzsébet előtt, mi összeszedtük az elmúlt 50 év legnagyobb főhajtásait.

olvass tovább

Minden, ami Marilyn Monroe

  • 2012. február 14.

Bár Norma Jane örök, és stílusa mindmáig követendő, így újabb MM hullám várható minden fronton: a divat, a kiegészítők, a lakberendezés és akár a zenék terén is.

olvass tovább