Kulcsszó keresés /


GANT KIDS

  • 2014. január 08.

Az amerikai márkát Bernard Gant alapította 1949-ben. A ruhákon egyszerre jelenik meg a városi elegancia és az amerikai lezserség. Magyarországra 1999-ben tört be a luxusmárka és azóta is hódítja a GANT divat szerelmeseit. Az idei szezonban a gyermek kollekcióra jellemzően a színes, friss, elegáns ámde mégis a maga sportos mivoltját képviselő ruhák kerültek középpontba. Egyszerre jelennek meg a pufi dzsekik és a kötött anyagok. A színek visszafogottak, ámde kellő gyermeki stílussal rendelkeznek.

olvass tovább

Az endometriózis leküzdése után

  • 2014. január 02.

Mirtill 30 éves, mosolygós, 5 hónapos gyermekével várandós fiatal nő. Szerencsésnek tartja magát, hogy viszonylag hamar megfogant a gyermeke azokhoz az ismerőseihez képest, akik már évek óta próbálkoznak sikertelenül.

olvass tovább

Megelőzhető a koraszülés?

  • 2013. augusztus 21.

Amerikai kutatók megállapították, hogy a fogantatás időpontja befolyásolja a babák egészségét. A májusban fogant babák például nagyobb valószínűséggel korábban születnek a tervezettnél, és ez hátrányosan befolyásolhatja az újszülött egészségi kilátásait.

olvass tovább

Művészetek Völgye huszonharmadszor!

  • 2013. június 30.

Mintegy 500 programot tartanak idén a Művészetek Völgyében, amely Kapolcson, Taliándörögdön, Monostorapátiban és Vigántpetenden zajlik július 26. és augusztus 4. között. A programok többsége Kapolcson lesz, a kísérőrendezvények kapnak helyet a csatlakozó falvakban.

olvass tovább

Mit keres egy hajó a Dóm téren?

  • 2013. május 16.

Gigantikus hajótest tankol pár hónap múlva a dóm előtt: ez lesz ugyanis a központi díszleteleme a Szegedi Szabadtéri nyitóprodukciójának, a Leányvásárnak. A gőzöst a legendás Szőke Tisza képére mintázzák.

olvass tovább

Brad Pitt, a szexi kapitány

  • 2013. április 13.

Volt már Joe Black, vámpír, Mr. Smith, becstelen briganti, szerepelt a Blöffben, jelenleg pedig a gyönyörű Angelina Jolie férje, és hat gyermek - Maddox, Zahara, Pax, Shiloh, Knox és Vivienne - édesapja. A 49 éves színész a mai napig hölgyek ezreinek dobogtatja meg szívét szexi mosolyával.

olvass tovább

Interjú Gantner Ádámmal 2. rész

  • 2013. április 03.

Gantner Ádámmal szinte teljesen körbejártuk a virtuális társkeresés világát, azonban maradt még néhány megválaszolatlan kérdés. A siksze címet viselő kötet azonban természetesen tovább tágította mind a valódi, mind a virtuális, ám mindenképpen nagyon is izgalmas világot. Így most két kötet kapcsán beszélgetünk tanulságokról, valóságról, valódi és virtuális önképről.

olvass tovább

Interjú Gantner Ádámmal az internetes párkereséséről

  • 2013. március 22.

A kényelem, mint világszervező erő, ha már erőnek nevezhető minden eddiginél gyorsabb eszközökkel operál. Vagy éppen a gépeknek köszönhetően lett egyeduralkodó egy olyan korban, amikor a távkapcsoló már nem világközepe-szimbólum, hiszen a szerkesztett valóságot felváltotta a virtuális, amikor látszólag minden pillanatban történik valami.

olvass tovább