Majdnem szerelem

A szerelem, a párkapcsolat az egyetlen téma, ami az embert mindig, szinte minden körülmények között izgalomban tartja. Akárhányszor olyan helyen járok, ahol sokan vannak egyszerre – fodrásznál, szépségszalonban – azt hallom, hogy mindig mindenki a párkapcsolatáról beszél. Senkit nem érdekel ki hallja, ki nem, mindeki mondja a magáét…

olvass tovább

Szingliként a gardrób is más!

Visszavonhatatlanul itt a nyár! Így én is előszedtem a gardróbomból a nyár feliratú dobozt, s vadul, mintha nem én pakoltam volna bele a ruhákat, s el nem tudnám képzelni mit tartalmaz (igaz, annyi minden történt velem az elmúlt években, nem emlékszem arra, mit viseltem tavaly ilyenkor….) egyenként megvizsgáltam a darabjait.

olvass tovább

Nem tudom még egyszer újrakezdeni az életem!

Gyakran hallom ismerősöktől, és ismeretlenektől egyaránt, hogy nem képesek még egyszer talpra állni. Nem tudják még egyszer az egészet elölről kezdeni, még egyszer erőlködni valamiért, ami nem ment tízszer százszor, ezerszer. Nem és nem! Nem megy! Nincs honnét, nincs miből erőt meríteni a mához sem, nemhogy a holnaphoz!

olvass tovább

Új helyszínen az Agatha Seymour Női Klub!

  • 2017. június 06.

Sokáig érett bennem a Női Klub gondolata. Hosszasan elmélkedtem azon milyen is legyen, kinek szóljon, hogyan alakítsam, hogy könnyed legyen, szórakoztató, mégis határozott irányt mutasson, az olvasóimnak pedig a lehető legjobb tudásom szerint olyasmit adjak, aminek a gyakorlatban hasznát veszi.

olvass tovább

Miért akkor van szex, amikor a férfi akarja?

Miért akkor van otthon szex, amikor a férfi akarja? – merült fel a kérdés a minap baráti körben. Mert valljuk be, az esetek többségében ez a felállás. Természetesen léteznek párkapcsolatok, házasságok, amelyekben a férfi örömmel veszi, ha a nő kezdeményez, de azt hiszem, abban azért mindannyian egyetértünk, hogy az az elfogadott felállás, hogy akkor van otthon szex, amikor a férfinak kedve van hozzá.

olvass tovább