Boldog is lehetsz!

Vannak kedvenc helyeim a városban, pontosabban csak azok vannak. Kávézók, éttermek, parkok, cukrászdák, közértek, stb… amelyeket szertartás-szerűen látogatok, és persze itt dolgozó emberek, akikkel ismerősként köszöntjük egymást.

olvass tovább

Egy kompromisszum nélküli kapcsolat

Bizakodó vagyok! Bízom benne, hogy nem kell levetődnünk semelyik hídról, és egy másik században sem kell életünk szerelmét keresni, azt a férfit, akinek igénye hozzátenni mindennapjaink minőségéhez. Igenis léteznie kell igazi 21. századi férfiaknak, akik mellett csodálatosnak érezzük magunkat és az életet, még ha az nem is mindig könnyű!

olvass tovább

Csak jó dolgok történnek velem!

A nőnek a konyhában a helye! Feltett lábakkal, a kezében egy pohár itallal, várva, hogy a férje elkészítse a vacsoráját! – meséli a férje hozzáállást, házi szokásaikat Liz Gilbert, az Ízek, imák, szerelmek szerzője.

olvass tovább

Csak egy a baj, hogy nem kívánom…

Mondhat bárki bármit, egy jól működő párkapcsolatot igazából a szex tart össze. A kémia, az egymás iránti vonzalom, amitől a férfi férfinak, a nő pedig nőnek érzi magát. Ennek hiányában megteremthetjük a legnagyszerűbb, leggazdagabb házasságot magunknak, az életünket mégsem fogjuk teljesnek érezni. Mindig ott lesz az a hiányérzet, amelyet hiába próbálunk elhallgattatni egy újabb közös sikerrel, nem fog szűnni, csak ideig-óráig enyhítjük a tüneteket…

olvass tovább

Figyelj az érzéseimre!

A hétköznapok ölik meg a szerelmet – hallja az ember – de szerintem ez nincs így. Látok magam körül párokat, akik hosszú évek óta élnek boldog házasságban, és könnyedén veszik az akadályokat, amelyeket az élet állít eléjük.

olvass tovább

Ha úgy érzed, nem vagy elég jó!

Az ember óriási megkönnyebbülést érez, mikor egy hosszú, nehéz időszak után végre rátalál a szerencse. Először talán el sem hiszi, hogy ez a sok jó dolog tényleg vele történik. Néz, figyel, próbálja elfogadni, felfogni a tényt, hogy igen, ez itt mind az ő életének a része. Övé lett egy nagyszerű, jól fizető állás, a tökéletes társ, vagy bármi, amiről álmodni sem mert.

olvass tovább

Az élet nagy dilemmái: kapcsolat és szex

Rengeteg könyvet olvastam amely a párkapcsolatok problémáit és lehetséges megoldásait feszegette, hogy egy kicsit okosabb legyek a témában. Egy részükből talán tanulni is tudtam, de őszintén szólva a saját tapasztalataim és belső érettségem alakulása segített a legtöbbet.

olvass tovább