DIVAT&STÍLUS / Hírek


Ezek lesznek a nyár legnagyobb divattrendjei

  • 2016. május 01.

Közeledik a tengerpartok, a fagylaltok, a szabadtéri koncertek és a napbarnított bőr ideje – a vakáció! Akármennyire is szeretnénk, nem tölthetjük mindhárom forró hónapot vízparton, sőt meztelenül sem járkálhatunk a városban, így bemutatjuk nektek a nyár legnépszerűbb trendjeit, hogy stílusosak legyetek a városban is.

olvass tovább

Instanagyik, avagy az Instagram nagymamakorú sztárjai

  • 2016. április 27.

Nem csak a húszéveseké a világ – hallható a nagysikerű nótában. Mi abszolút egyetértünk, hiszen a világ mindenkié! Ennek ellenére, az Instagram mégis úgy tűnik, hogy a fiatalok játszótere, így épp itt az ideje, hogy bemutassuk nektek a képmegosztó portál legnépszerűbb sztárjait – 60 felett.

olvass tovább

A divat és a technológia találkozása: bemutatkozott a Huawei P9

  • 2016. április 18.

Képzelje el azt a kort, amikor a divat és a technológia már nem szemben állnak egymással, hanem együttműködve és összefonódva képezik részét a kinézetünknek és megjelenésünknek. Ez a kor megérkezett: a Huawei Technologies alig egy héttel legújabb okostelefonjának, a P9-nek londoni világpremierje után elhozta a készüléket Magyarországra is az ELLE Fashion Show-ra. Az új prémium kategóriás mobiltelefon a NUBU, 2015. legjobb hazai fashion designer brandjének legfrissebb NUDE by NUBU kollekciójával együtt debütált a kifutón.

olvass tovább

4 csodás szín, ami dominálni fog a tavaszi-nyári szezonban

  • 2016. április 01.

A tavaszi napsütésben még a fekete, fehér, semleges színeket kedvelők is kényszert éreznek, hogy valamilyen vidám színt öltsenek magukra, akár csak egy élénk rúzs vagy feltűnő lábbeli formájában. Sőt, az utcán is jobb kedvvel sétálunk végig, ha a körülöttünk lévők a szivárvány különböző árnyalataiban pompáznak, úgyhogy azt mondom, vidítsuk fel egymást!

olvass tovább

Bridget Jones visszatér, és fogalma sincs, hogy ki a gyereke apja!

  • 2016. március 24.

Új év, vadonatúj naplóbejegyzések… Bridget fölött is eljárt az idő, hiszen nem maradhat örökre harmincöt éves. Bármennyire szeretné ezt Renée Zellweger, akinek arca már-már mimikátlan porcelán. 2001 óta kísérjük figyelemmel Bridget csetlését-botlását és válogatott bénaságait, aki még mindig nagyon ért ahhoz, hogyan kormányozza életét kínos helyzetekbe.

olvass tovább

Túlméretezett, látványos, rikító és meghökkentő! Ilyen az idei tavaszi-nyári napszemüveg trend!

  • 2016. március 13.

Egy jól kiválasztott napszemüveg öltöztet, és fontos kiegészítője lehet megjelenésednek Egy stílusos napszemüveg a legegyszerűbb outfitet is feldobja, meghatározhatja egyéniséged, és megváltoztathatja a külsőd. 2016 tavaszán berobbannak az új trendek, melyek félúton helyezkednek el a retro és extravagáns, hagyományos és eredeti, valamint a trendi és praktikus között. Csekkold 2016 napszemüveg divat előrejelzését, és válaszd ki az egyéniségedhez leginkább illőt!

olvass tovább