Tértágítás a nappaliban

  • 2016. január 28.

A nappalit feldobni egy vidám színnel mindig jó ötlet. Ez, az a szoba, ahol a legtöbb időt együtt tölti a család, érdemes tehát energetizáló, vidám színeket csempészni a berendezésbe vagy a fal színeibe. Egy-két tárggyal is feltűnő változást érhetünk már el, de játszhatunk anyagokkal, mintákkal, falra ragasztható matricákkal, festékekkel, tapétákkal, a lehetőségek tárháza végtelen. Összegyűjtöttük a legjobb ötleteket, hogy miként színesítsd, tedd ragyogóbbá és tágasabbá a nappalidat.

olvass tovább

Legyen stílusos otthonunk 2016-ban is!

  • 2016. január 24.

Felgyorsult világunk stresszes mindennapjainak tökéletes ellenszere lehet a megnyugtató otthon. A Pantone ezt figyelembe véve hirdette meg idei trendszíneit, amelyek pszichológiailag kielégítik a nyugalom és biztonság utáni vágyunkat. A meleg, ölelő rózsa kvarc és a hűvösebb, higgadt Serenity, azaz halványkék a rend és békesség harmóniáját teremtik meg, felhasználási lehetőségeiknek a szakértő szerint pedig csak a képzelet szabhat határt.

olvass tovább

A legkreatívabb karácsonyfák

  • 2015. december 26.

A karácsonyfával járó fenyőillatot természetesen semmi sem pótolja, viszont nem is gondolnátok, milyen ötletes karácsonyfákat állítanak fel néhányan, hogy megússzák a hulló tűleveleket és a ragacsos gyantát.

olvass tovább

A legcsodálatosabb karácsonyfák

  • 2015. december 24.

Imádom, ahogy az ajándékokat bontogatva a karácsonyfa friss illata átjárja az egész házat, miközben apukám a tűzhelyen forralja nekünk a meleg kakaót! Nincs is ennél megnyugtatóbb érzés, ezért akárhányszor egy gyönyörűen feldíszített fát látok, mindig ez a szeretetteljes kép ugrik be a családomról. Íme, néhány csodálatos karácsonyfa, amelyek Neked is elhozzák majd az ünnep meleg hangulatát, ráadásul remek ötletek lehetnek az idei dekoráláshoz!

olvass tovább

Szűkös karácsony

  • 2015. december 10.

Nem kell megijedni, ha úgy alakult, hogy idén karácsonykor kicsit szorosabbra kell húzni azt a bizonyos nadrágszíjat. Mint anya, feleség, vagy barátnő késztetést érzünk, hogy otthonunkban is karácsonyi hangulatot varázsoljunk és a lehető legtökéletesebbé tegyük az ünnepeket, ehhez adunk most néhány pénztárcakímélő tippet.

olvass tovább

14 ötlet ajándékcsomagoláshoz

  • 2015. december 07.

Nyakunkon a karácsony, ami a legtöbb családban együtt jár az ajándékvásárlással és -csomagolással. Jól tudjuk, hogy az ajándékozás lényege a szándék, az adni akarás, nem pedig az ajándéktárgy értéke. A gyerekeknek, és gyanítom, hogy nagyon sok felnőtt is így van ezzel, a meglepetések kicsomagolása azonban hatalmas élmény, így ha csupán apróságokkal is kedveskedhetsz idén, öltöztesd ünnepi gúnyába. Hidd el, megéri.

olvass tovább

Téli otthon - képekben

  • 2015. november 30.

Kandalló, puha szőnyeg és meghittség. Képzeletben mindannyian egy eldugott álomotthonba vágyunk az ünnepekre. Képgalériánk elrepít kicsit minket, a nyugalom téli szigetére.

olvass tovább

Így készíts otthon adventi naptárat!

  • 2015. november 30.

Karácsony közeledtével mindenkiben buzognak a kreatív ötletek, előkerülnek az ollók, ragasztók, a csillámporok, a színes szalagok és sablonok. És ha már ennyire eluralkodik rajtunk az alkotásvágy, tegyük be egy karácsonyi dalokból álló lejátszási listát, és készítsünk saját kezűleg adventi naptárat!

olvass tovább

Kedvenc karácsonyi illatgyertyáink

  • 2015. november 24.

A karácsony az ajtónkon kopogtat, már a főutcák is felöltötték ünnepi gúnyájukat, így itt az ideje, hogy otthonunkba is karácsonyi hangulatot varázsoljunk. Ennek egyik legegyszerűbb módja, ha gyertyát gyújtunk.

olvass tovább