Ugrás a lap tetejére

6 kreatív ajtódísz

Vágott virágaid frissentartása

Vágott virágaid frissentartása

Skandináviában élő barátomtól tanultam el a titkot, hogyan kell sokáig frissen tartani a virágokat a vázában. Ott ugyanis a hosszú, sötét tél után nagyra becsülik a friss virágok látványát és illatát. Talán nekünk sem árt megtanulni vagy áttanulni néhány frissítő virágötletet.
Gyerekbarát kertek I. rész

Gyerekbarát kertek I. rész

Ha a kertünknek az is feladata, hogy gyermekeink szórakoztatását, felüdülését szolgálja, akkor a játéklehetőségeket gondos tervezéssel úgy kell kialakítanunk, hogy veszélytelenek legyenek, és lehetőleg kevésbé terheljék a kertet. Ahol szükséges, használjunk tartós anyagokat és nagy tűrőképességű növényeket. Körbejártuk a gyermekbarát kertek főbb jellemzőit.
Asztalon az ünnep

Asztalon az ünnep

Minden bizonnyal mára már előkerültek nálad is a húsvéti díszek, a tojások, az ajtódísz, a műfüvek, talán a nagytakarításon is túl vagy és lassan azon töröd a fejedet mit is kezdj a sok összegyűjtött, vagy éppen újonnan beszerzett gyűjteményeddel. Nemcsak az ajtóra, az ablakokra,és a tojásfára kell ilyenkor kellő figyelmet fordítanunk, hanem bizony a húsvéti asztalra is egyaránt.

KERESŐ

Kedvenceink
Honlapok, amelyeket mi is szívesen látogatunk