Kedvenc karácsonyi illatgyertyáink

  • 2015. november 24.

A karácsony az ajtónkon kopogtat, már a főutcák is felöltötték ünnepi gúnyájukat, így itt az ideje, hogy otthonunkba is karácsonyi hangulatot varázsoljunk. Ennek egyik legegyszerűbb módja, ha gyertyát gyújtunk.

olvass tovább

Mesés karácsonyi hangulat az otthonunkban

  • 2015. november 21.

Megérkeztek a KIKA áruházakba az idei karácsonyi kollekciók, melyek a vanília, cukor, fahéj és gránátalma elnevezést kapták, magukba foglalva mindazt az ünnepélyességet, izgalmat, fűszerességet és teljességet, amely a KIKA minden termékét jellemzi.

olvass tovább

Világos hálószobák

  • 2015. november 17.

Egy hálószoba nem csak akkor lehet meleg, puha és hívogató, ha sötét meleg színekkel dekoráljuk. Bemutatunk néhány világos hálószobát, ami jó példa arra, hogy a világos színekkel is felmelegíthetjük, barátságosabbá tehetjük a lakás legintimebb helyiségét.

olvass tovább

Hétvége a design jegyében!

  • 2015. október 03.

Utolsó napjaihoz érkezett a Design Hét, ahol vasárnapig még változatos programokon keresztül merülhetünk el a design témakörében. Aki inspirálódásra vágyik, vagy éppen az otthonát szeretné megújítani, a hétvégén még megteheti! Most a mi 3 kedvenc programunkat ajánljuk nektek.

olvass tovább

Takarítási tippek lusta csajoknak

  • 2015. szeptember 26.

A lakaást kivakarni a piszokból nem a legszórakoztatóbb dolog, amit el tudunk képzelni, mégis te vagy a szerencsés, akinek meg kell csinálnia, ha csak nem arisztokratának születtél. De mi van akkor, ha te egész nap inkább csak fetrengenél, közben a mosatlan pedig ott kiabál a konyhapulton? Mi megtaláltuk a megoldást.

olvass tovább

15 dolog, ami egy tökéletes fürdőszobában megtalálható

Ha csak néhány órára érkezik vendégünk, akkor nagy valószínűséggel figyelmen kívül hagyja fürdőszobánk apró részleteit. Azonban, ha éjszakára is marad a látogató, akkor akad néhány olyan dolog, amellyel jó benyomást kelhetünk rá azontúl, hogy igazán otthonosnak tudhatjuk a lakásunkat. Vess egy pillantást listánkra, és szerezd be a legfontosabb dolgokat! És ábrándozz el, hogy mi az, amit talán majd egy másik életben valósítasz meg a fürdődben...

olvass tovább

9 trükk, hogy illatozzon az otthonod

  • 2015. augusztus 17.

Gyakran megesik, hogy akármilyen tiszta is az otthon, valahogy mindig terjeng valami furcsa szag, ami megtöri az idillt. Ezeket általában olyan bűzforrások okozzák, amikre nem is gondolunk: egy büdös cipőtől kezdve az eldugult lefolyókig bármi. Ezek leküzdésére adunk most tippeket.

olvass tovább