Ugrás a lap tetejére

DIY: Vintage tojások

Gyerekbarát kertek II.rész

Gyerekbarát kertek II.rész

Gyermekbarát vagy mérgező növények? Mit szabad ültetni, és mi az ami veszélyes, akár mérgező is lehet gyermekünkre a kertünkben? Ha a kertünknek az is feladata, hogy gyermekeink szórakoztatását, felüdülését szolgálja, akkor a játéklehetőségeket gondos tervezéssel úgy kell kialakítanunk, hogy veszélytelenek legyenek, és lehetőleg kevésbé terheljék a kertet. Grillezés, szalonnázás kisgyerekkel? Minden lehetséges! Kertgurunk most ebben is segít.
6 kreatív ajtódísz

6 kreatív ajtódísz

Mennyivel jobban esik úgy hazatérni, ha már a bejárati ajtónkon is rögtön visszaköszön a lakásunkban fellelhető húsvéti hangulat varázsa. Hiába, ezek az apró dolgok is nagyban hozzájárulnak kedélyállapotunk fokozására, és bár a legegyszerűbb fából készült akasztó is megteszi, azért lássuk a mi idei kedvenceinket. Ti mennyire adjátok át magatokat a készülődésnek?
Vágott virágaid frissentartása

Vágott virágaid frissentartása

Skandináviában élő barátomtól tanultam el a titkot, hogyan kell sokáig frissen tartani a virágokat a vázában. Ott ugyanis a hosszú, sötét tél után nagyra becsülik a friss virágok látványát és illatát. Talán nekünk sem árt megtanulni vagy áttanulni néhány frissítő virágötletet.

KERESŐ

Kedvenceink
Honlapok, amelyeket mi is szívesen látogatunk