Egy minőségi nő ismérvei

Nem, nem az arany barnára sült kilométeres combok és nem is a megzabolázhatatlan hajzuhatag vagy a kacér mosoly szerepel ezen a listán, hanem az olyan tulajdonságok, amikkel csak egy igazi nő rendelkezik.

olvass tovább

Feloldja a múltat a szerelem?

Nagy ütközéseket és közeledéseket élünk meg éveink során. Találkozunk, kézenfogunk, eszmét és telefonszámot cserélünk, egymás karjaiban kötünk ki. Majd összemelegedünk. Először veszekszünk majd sokadszor. Hazudunk vagy megcsalunk. Érzelmileg kimerülten elengedjük egymás kezét és ülünk egyedül a sötétben.

olvass tovább

Egy kompromisszum nélküli kapcsolat

Bizakodó vagyok! Bízom benne, hogy nem kell levetődnünk semelyik hídról, és egy másik században sem kell életünk szerelmét keresni, azt a férfit, akinek igénye hozzátenni mindennapjaink minőségéhez. Igenis léteznie kell igazi 21. századi férfiaknak, akik mellett csodálatosnak érezzük magunkat és az életet, még ha az nem is mindig könnyű!

olvass tovább

Szívkarambol

Kevés dolog fáj annyira, mint csalódni a szerelemben. A legkegyetlenebb érzés, amikor attól kapunk tőrt a szívünkbe, akiben megbíztunk, akiben hittünk, akivel szinte egyek voltunk, aki számára minden tettünk és érzésünk nyitott könyv volt.

olvass tovább

5 tematikus buli, amit mindenki imádni fog

Talán még azok is csak nagyon nehezen tudnak nemet mondani egy meglepetés bulira, akik egyébként nem szeretik a szülinapjukat, vagy úgy általában semmit sem megünnepelni. Az apropó lehet, hogy valaki elutazik, hazajött, megszületett, bejutott valahová, az, hogy farsang vagy halloween van, vagy egyszerűen csak szeretnénk egy felejthetetlen házibulit tető alá hozni. Az a jó ezekben az eseményekben, hogy megszervezni legalább olyan jó, mint „megkapni”, vagy egyszerűen csak részt venni rajta.

olvass tovább

Amikor csattan a kéz...

Csupán egy röpke átgondolatlan másodperc elég volt, hogy két ember végérvényesen meghaljon egymás számára. Az agyat eluralja a düh, az ösztönök minden felett átveszik az irányítást, a következő pillanatban pedig eluralkodik a döbbenet és a kétségbeesés.

olvass tovább

Ha az ösztöneid vezetnek

Az intuíciót elég nehéz definícióba önteni. Talán azt mondhatnánk, hogy olyan belső érzék, ami egy bizonyos irányba terel minket, egy belső iránytű. Valami, ami miatt azt érzed, hogy egy bizonyos irányba jobban húz a szíved, amit ha követsz, utólag mindig tudod, hogy jól döntöttél.

olvass tovább

15 film, amivel csillapítani tudjuk a gondtalan, napsütéses nyár hiányát

Bár alig ért véget, mégis már most visszasírjuk a nyarat. Bár kétségtelenül megvannak az ősznek is a maga előnyei, mégis sokszor elcserélnénk a hűvös, nyirkos, borongós időt egy kis napfényre, és 30°C feletti hőmérsékletért. Ha mindezt nem is tudjuk megtenni, legalább megpróbáljuk a gondtalan nyár emlékeit felidézni, ráadásul mindezt 15 film segítségével, melyek bemutatják mi mindent képes megváltoztatni ez az évszak.

olvass tovább