Az introvertált emberek 5 jellemzője

Az introvertált szóval nagyon sokan dobálóznak a saját személyiségükre utalva. Ez lehet tényleges, de lehet, hogy csak arról van szó, hogy manapság divatosnak tűnhet és különlegesnek, hogy ha valaki introvertált személységgel rendelkezik. Itt van 5 jellemző az igazi introvertált személyiségű emberekről:

olvass tovább

A szex, mint egy jó „drog”

Mostanra már olyan világot élünk, ahol mindenkinek megvan a saját maga szenvedélye. Valakinek egyszerűen csak az, ha heti szinten hódolhat a hobbijának. Van, akinek vásárolnia kell minden héten valamit, mert attól lesz boldog, valakinek a dohányzás nyújt örömet, és vannak akik nem bírják ki szex nélkül…

olvass tovább

5 jel, hogy már elsőre nem kedvel

Ha tetszik neked valaki, hajlamos vagy szebbé változtatni a tényeket és azt látni, hogy az érzéseid viszonzásra találtak. Ez nem mindig felel meg a valóságnak, arról is lehet szó, hogy csak nem akarja valaki nyíltan a tudtodra adni, hogy mégsem akkora a közös nevező, mint ahogy te azt gondolod. Ha ebből az öt jelből kettőt már észrevettél, akkor ne legyen kétséged, nem kedvelnek annyira, mint amennyire te azt szeretnéd:

olvass tovább

Amikor a kapcsolat hatalmi játékká alakul

„Ne mutass túl sok érdeklődést, mert azzal túl nagy hatalmat adsz neki.”- mondta a napokban az egyik barátnőm. Persze ez az elképzelés jogosnak tűnhet, de vajon tényleg mindig így kellene, hogy legyen? Folyton azon kellene kattognunk, hogy éppen melyikünk áll nyerésre, és aszerint húzogatni a strigulákat?

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj tetőtől talpig világos színeket a hűvösebb napokon

Valamiért hajlamosak vagyunk úgy gondolni, hogy egy világos szín – különösen ha tetőtől talpig szeretnénk viselni – inkább nyáron a megfelelő választás. Pedig ha szeretnénk stílusosak lenni, akkor bizony a hűvösebb évszakokban is bátran kísérletezhetünk vele, ugyanis így csodás összeállításokban léphetünk az utcára. Mutatjuk, hogy hogyan!

olvass tovább

Mindenki pletykál

A pletykálás senkitől nem áll messze, mindenki pletykált már, (mielőtt megrázod a fejed, hogy te nem vagy pletykás, olvass tovább) és jó esély van rá, hogy mindenkiről pletykáltak már. Negatív visszhangja van a közéletben, de az ezzel foglalkozó szakemberek szerint társadalomépítő, csoportvédő és információ áramlást segítő szerepe van.

olvass tovább

Stílusiskola - így viseld az alapdarabokat ősszel: bőrdzseki

A bőrdzseki az a darab, amit valóban nem érdemes kihagyni az alap ruhatárunkból, ugyanis a világon bármivel jól mutat, és bármilyen összeállítást feldob egy pillanat alatt. Legye szó egy egyszerű fehér pólóról és farmerről, szoknyáról, koktélruháról vagy éppen mackó alsóról, az egészen biztos, hogy a bőrdzsekitől az egész szett sokkal lazább és stílusosabb lesz. Mutatjuk is, hogy hogyan érdemes viselni!

olvass tovább

Amikor megnyílik a tudat

Ma már nagyon népszerű azt mondani, hogy "érdekelnek az ezoterikus dolgok", hogy "spirituális személy vagyok". Igen, sok emberben valóban megszületik a vágy arra, hogy megismerhesse a láthatatlant, felébred bennük az ősi ösztön, hogy haza találhassanak, hogy azt az oly régóta tartó hiány állapotukat kitöltse a tudás, a magasabb rendű megértés.

olvass tovább