8 étel, amiket el kell tudnod készíteni, mire 30 leszel
3. Az igazi, nagymama-féle, házi tyúkhúsleves: A húst mosd meg alaposan, aztán darabold fel, majd hideg vízben(!!!) tedd oda főni. Szúrj rá fűszereket, például borsot egészben, kissé megtörve, szerecsendiót (ez nem kötelező), és nagyon alacsony lángon kezdd el főzni. Amíg mindez fő, tisztítsd meg a zöldségeket (karalábé, sárgarépa, zeller, fehérrépa, hagyma, fokhagyma). Ha felfőtt a leves, szedd le a habot a tetejéről, tedd bele a zöldségeket és fedő alatt hagyd tovább főni az egészet. Ha megpuhult a hús, szűrd át, főzz hozzá tetszés szerinti tésztát és már tálalhatod is.
Ha finom lett, akkor ügyes vagy...
Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!
Szólj hozzá a cikkhez