STYLELIFE / Utazás


A 10 legjobb hely, ahol az újévet ünnepelheted

  • 2016. december 31.

Egy évben egyszer hagyjuk magunk mögött az óesztendőt és kezdünk újra mindent, tiszta lappal. Már csak azért is megéri emlékezetessé tenni ezt az éjszakát, mert ha elmulasztod, egy évet kell várnod, hogy újra átélhesd! Hogy hol érdemes töltened az idei év utolsó perceit, egyben 2017 legelső pillanatait? A világ tíz, messzi tájait ajánljuk most Neked, ha megvalósításra nem is, álmodozásra és gyönyörködésre mindenképp.

olvass tovább

A legjobb világjáró Instagram profilok

Akár a következő utadat tervezgeted, vagy csak hiányzik az utazgatás minden boldog-boldogtalan velejárója, vagy szívesen elmerülnél csodaszép fotókban a világ minden pontjáról, ajánlunk most neked 9 Instagram felhasználót, akiknek képei láttán garantáltan elámulsz, és izzó vágyat érzel majd, hogy útra kelj!

olvass tovább

A 15 legjobb dolog Balin

Bali számomra a nagybetűs Paradicsom. Gyakorlatilag bármi érdekeljen is, legyen az kultúra és történelem, vagy éppen túrázás, szörf, jóga, netán gasztronómia, vagy éppen csak egy gyönyörű tengerparti henyélésre vágysz, Balin mindezt megtalálod. Az itt töltött heteim életem legjobbjai közé tartoznak, úgyhogy nehéz volt “csak” 15 csúcspontot megnevezni, de talán mégis ezek voltak a legkiemelkedőbbek számomra:

olvass tovább

Európa legszebb városainak téli oldala

  • 2016. december 19.

Európában számos olyan város van, mely kiemelkedő szépséggel bír. Ám van néhány olyan, mely valódi arcát a téli időszakban mutatja meg igazán. Jöjjön néhány város, melyek a mi téli kedvenceink.

olvass tovább

15 lenyűgöző kép London karácsonyi fényeiről

Kétségtelen, hogy a nagyvárosok mind-mind kitesznek magukért, amikor fényekkel kell elárasztani az utcákat az ünnepek idején, ám az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy London ebben a kategóriában verhetetlen. Már önmagában a lassan kultikussá váló, Winter Wonderland nevű karácsonyi vásárával is tuti befutó lehetne, azonban az egész belváros olyan csodálatosan van kivilágtva, hogy már csak emiatt is érdemes lehet oda látogatni télen. Persze akkor sem kell szomorkodnia senkinek, ha most éppen nem tervez az angol fővárosba utazni, ugyanis összegyűjtöttünk 15 csodálatos képet a karácsonyi fényárban úszó Londonról.

olvass tovább

11 tündérmesébe illő kép a téli Moszkváról

Kristina Makeeva fotós úgy döntött, hogy szeretné az egész világnak megmutatni, milyen elragadóan szép, szeretett városa ebben az időszakban, ezért egészen lenyűgöző képeket készített a fagyos, hideg, hófödte Moszkváról. A következő képeket látva ki van zárva, hogy van olyan ember, aki ne akarna azonnal Moszkvába utazni még idén, hogy mindezt a mesébe illő gyönyörűséget a saját szemével láthassa.

olvass tovább

„Lefekvéskor visszajátszottam a fejemben, hogy az legyen az utolsó gondolatom, es akkor tuti visszatérhetek majd álmomban is.” Beszélgetés Gáspár Fannival

Teljesen véletlenül ráakadtam egy blogbejegyzésre, és azt kérdeztem „Ki ez a lány”? Bejárja a világot, teljesen egyedül és meg is osztja másokkal a blogján keresztül. Én épp padlón voltam a szorongásos problémáim miatt, de ő reményt adott, és aztán kiderült pontosan tudja, hogy miről beszélek. Gáspár Fanni, a 15 Tickets blog szerzője, vele beszélgettem.

olvass tovább