A leghasznosabb okostelefon alkalmazások az utazás szerelmeseinek

A régi családi nyaralások elengedhetetlen kellékei voltak az utazási magazinok, útikönyvek, térképek, a fényképezőgép, videókamera, zsebszótár, és fizetés esetén a hosszas fejszámolás. Mai modern világunkban nem kell más, mint egy okostelefon és néhány alkalmazás, amely gördülékennyé és felejthetetlenné teszi az utazást. Hogy te is a legmodernebb technikával felszerelkezve indulhass útnak a nyári melegben, összegyűjtöttük neked a 10 legmenőbb utazási appot Androidra és iOS-re.

olvass tovább

Tippek és trükkök, ha te is lánybúcsút szervezel

Egy menyasszony életében a lánybúcsú az a nap, amikor a hosszas esküvőszervezést követően végre fellélegezhet, kikapcsolódhat és egy igazán emlékezeteset bulizhat. Mivel a lánybúcsú szervezését teljes egészében a barátnőire bízza, így joggal elvárható, hogy a barátnők közös erőbedobással maradandót alkossanak.

olvass tovább

Variációk melltartóra

A mesés nyári ruhákból és felsőkből kikandikáló, nem odaillő fehérnemű csöppet sem szexi, inkább illúzióromboló. A melltartó a fürdőruhával szemben intimitást sugall, minél több ember látja annál inkább elvész a varázsa. Funkciója elsősorban a takarás, a tartás és az optikai korrekció.

olvass tovább

Nagyanyáink időtálló házi praktikái

Nagymamánkkal töltött lopott időkben olyan háztartási tippekkel gazdagodhatunk, amelyek nemcsak természetesek és környezetkímélők, de gyors és valós segítséget nyújthatnak a mindennapokban. Ha eddig szemet is hunytál az alternatív házi praktikák felett, íme pár egyszerű tanács, melyeket jobb ha fontolóra veszel.

olvass tovább

Köszönet érte Nagy Britanniának

Nagy Britannia kilépése az Európai Unióból megrendítette a világot. Hogy ez a döntés milyen politikai, gazdasági és kulturális lavinát indít el, a jövő kérdése. De addig is lássuk 10 pontban, mit köszönhet a briteknek Európa!

olvass tovább

Szandálban is magabiztosan: Otthoni pedikűr lépésről lépésre

Hirtelen köszöntötte be a forróság és egyre többen viselünk nyitott cipőt, papucsot vagy szandált. Ha úgy gondolod, hogy lábfejedre ritkán tévednek kíváncsi tekintetek, nagyon tévedsz. A metrón vagy a buszon zötykölődve mindennapi jelenség, hogy egy első ránézésre csinos és ápolt nőnek a lába igénytelen, bőrkeményedéses, lábkörmei elhanyagoltak, körömlakkja lekopófélben. Hölgyeim, az ördög a részletekben rejlik. Legalább nyáron fordítsunk időt a rendszeres pedikűrre!

olvass tovább

Áruba bocsátott lelkek

Mi nők bármit megtennénk egy kis szeretetért. A fülledt idő beköszöntével egyre több a forró éjszaka, több a lehetőség, kevesebb a ruha és élénkebb a fantázia. A fantázia és a szeretetéhség. Egy zsúfolt helyen üldögélve külső szemlélőként körbetekintve azt látom, hogy a jókedvű, nagyhangú, igazán szemrevaló lányok a legkétségbeesettebbek. Egy önmagát gerjesztő, ambivalens helyzet, amitől csak úgy lehetne szabadulni, ha legbelül minden rendben lenne. A hiba csak az, hogy a legkevésbé sincsen.

olvass tovább

Nők és a foci EB

A legtöbb férfi szereti a vagány, kissé fiús lányokat, akik viccesek, lazák és ritkán nyavalyognak. Nincs is jobb alkalom a mostaninál, hogy megmutasd a benned rejlő vadóc nőcit. Ha csak nem tartozol azon kis százalék közé, akinek a férje vagy barátja ki nem állhatja a focit, bizonyára észrevetted, hogy gondolatai nagy részét a futball, esetenként más sportok teszik ki. Hányszor mondtál le kedvenc TV műsorodról egy szerinte sorsdöntő meccs érdekében? És ami még rosszabb, hányszor puffogtál napokig a téged ért veszteséget gyászolva? Itt az ideje más szemszögből szemlélni a dolgokat!

olvass tovább